Skip to main content

Liikuntapaikanhoitaja

Vakinainen työsuhde

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala, Liikunta, Ulkoilupalvelut, Lähiliikuntayksikkö, Lähiliikuntatiimi

Työavain: KUVA-02-39-24
Haku Päättyy: 25.07.2024 klo 16:00
Palkka: 13.73 €/h
Palvelussuhde: 29.7.2024
Työpaikan osoite: Rantapaadentie 3, 00980, Helsinki

Haemme liikuntapaikanhoitajaa lähiliikuntayksikön lähiliikuntatiimiin vakituiseen työsuhteeseen. Työsuhteen aloitus mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

Liikuntapaikanhoitajan työtehtävät lähiliikuntatiimissä sisältävät uimarantojen, ns. kylmien kenttien ja muiden merellisten kohteiden hoitoa ja kunnostusta. Työtehtävät sisältävät vuosittain uusien kausityöntekijöiden ohjeistusta ja perehdytystä.

Tehtävän vaatimukset:

Liikuntapaikanhoitajan tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on liikuntapaikanhoitajan ammattitutkinto tai muu työtehtäviin soveltuva ammattitutkinto (esimerkiksi kiinteistönhoidon ammattitutkinto tai vastaava). Lisäksi tehtävässä edellytämme B-ajokorttia.

Luemme eduksesi hyvät yhteistyötaidot, kyvyn itsenäiseen työskentelyyn, kaupunkituntemuksen ja kiinteistöhoitoon liittyvän ammattiosaamisen.

Liikuntapaikanhoitajana pääset työssäsi vaikuttamaan helsinkiläisten liikuntaolosuhteisiin ja takaamaan asiakkaille merkityksellisiä hetkiä urheilun parissa. Tarjoamme sinulle vaihtelevan työn monipuolisessa työympäristössä ja mukavassa porukassa. Luotettavana työnantajana tarjoamme sinulle myös suuren ja vastuullisen työnantajan monipuoliset henkilöstöedut.

Hae tehtävää 25.7.2024 klo 16 mennessä!

Helsinki on elämyksellinen ja vetovoimainen kaupunki täynnä tekemistä ja osallistumisen mahdollisuuksia. Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala tarjoaa kaupungin asukkaille ja vierailijoille vuodessa yli 20 miljoonaa kokemusta – taidetta, tapahtumia, kursseja, harrastuksia, tiloja, ulkoilualueita ja palveluja liikkumiseen sekä tukea kulttuurille ja kansalaistoiminnalle.

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala muodostuu viidestä palvelukokonaisuudesta: kirjasto, kulttuuri, liikunta, nuoriso ja hallinto. Toimialan 1 800 työntekijää ylläpitää ja parantaa helsinkiläisten mahdollisuuksia hyvään elämään ja aktiiviseen kansalaisuuteen. Helsingissä on helppoa ja houkuttelevaa lähteä liikkeelle. Joka päivä.

Sopimusala
TTES Kunnallinen tuntipalkkaisen henkilöstön työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa
Jukka Lundgren
Arkisin klo 7-15, p. 0931071513
[email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Liikuntapaikanhoitaja

Helsinki
Vakituinen

Julkaistu 17.07.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti