Skip to main content

Lindström: Sommararbetare / Åland

Vi söker säsongspersonal till Lindströms tvättserviceenhet på Åland.

Lindström Åland Ab erbjuder dig:

Mångsidiga och intressanta arbetsuppgifter: det finns mycket variation i produktionsarbetet och dagarna blir inte enformiga En fartfylld och aktiv arbetsmiljö: detta arbete samlar steg!
En stabil arbetsplats och en ansvarsfull arbetsgivare: Lindström är ett 175-årigt familjeföretag och hållbar utveckling är kärnan i vår verksamhet.
Goda inlärnings- och utvecklingsmöjligheter i ditt eget arbete En trevlig och uppmuntrande arbetsgemenskap Dina arbetsuppgifter inkluderar maskintvätt, vikning, torkning, sortering och packning av olika textilier. Vi ger en omfattande introduktion till arbetsuppgifterna vilket gör att en entusiastisk attityd till arbete och en önskan att lära sig nya saker är viktigare än tidigare erfarenhet. I den fartfyllda tvätterimiljön är ett företagsamt och aktivt arbetssätt till din fördel. Du kommer att bli en del av ett uppmuntrade och kunnigt team och vi uppskattar därmed god samarbetsförmåga.

Vi erbjuder säsongsjobb med avtal under maj - september med möjlighet till förlängning. Lönen bestäms utifrån kollektivavtalet för Textilvårdsbranschen.

Om du har några frågor tveka inte då att kontakta produktionschef Christian Eriksson christian.eriksson@lindstromgroup.com som gärna ger dig mer information om uppgiften . Skicka din ansökan via vårt elektroniska ansökningsformulär så snart som möjligt, senast den 12.3.2023. Vi behandlar ansökningar redan under ansökningstiden och tillsätter tjänsterna så snart lämpliga personer hittas.

WWW-osoite: https://lindstromgroup.com/ax/
Yhteystiedot: Christian Eriksson, +3584573430125, christian.eriksson@lindstromgroup.com
Työpaikan osoite: Godbyvägen 6, 22100 MARIEHAMN
Työ alkaa: Börjar enligt avtal
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 3 - 6 kk
Haku päättyy: 12.03.2023
Jätä hakemus: https://lindstrom.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=1556
Ilmoitus jätetty: 25.01.2023
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11808419

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Lindström: Sommararbetare / Åland

Lindström Åland Ab
Maarianhamina
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö, Kesätyö

Julkaistu 25.01.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti