Skip to main content

Listakoneen käyttäjä, Hollola

Haemme listakoneen käyttäjää puuteollisuuteen vakituiseen työsuhteeseen. Toimipaikka sijaitsee Hollolassa hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Haemme listakoneen käyttäjää puuteollisuuteen vakituiseen työsuhteeseen!

Tulet toimimaan listakoneen käyttäjänä ja sinut perehdytetään myös muihin tehtäviin sen jälkeen. Asiakas valmistaa mittatilaustyönä erilaisia puutuotteita ja tulet työstämään kappaleita erilaisilla koneilla. Työtehtäviisi kuuluu monipuoliset puusepän työtehtävät erilaisilla koneilla. Aikaisempi kokemus puualalta tai vastaavista tehtävistä koneiden parissa vaaditaan tähän tehtävään. 

Työsuhde on vakituinen ja työllistyt aluksi Amikon kautta, jonka jälkeen siirrty asiakkaan kirjoille. Kyseessä on kokopäivätyö ja työtä tehdään yhdessä vuorossa klo 7-15.30 välillä. Palkkaus sovittavissa kokemuksen ja osaamisen mukaan. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä joten omaa autoa ei välttämättä tarvitse. Työt alkavat mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan. 

Hae paikkaa verkkosivuillamme, haastattelemme jo hakuaikana!

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Listakoneen käyttäjä, Hollola

15870 Hollola
Kokopäiväinen

Julkaistu 26.05.2023

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti