Skip to main content

Logistiikkakeskuksen päällikkö

Saatko energiaa ihmisistä ja haluat edistää sujuvaa yhteistyötä ja positiivista ilmapiiriä työpaikalla arvostaen läpinäkyvyyttä päivittäisessä työssäsi? Nautitko oman työn ja osaamisen kehittämisestä sekä olet myös utelias muutokselle? Tunnistatko paloa johtaa tuotantoa ja haluat ehdottomasti olla mukana kehittämässä toimintaa kohti maailmanluokan tuotantoa?

Etsimme nyt vakituiseen työsuhteeseen Logistiikkakeskuksen päällikköä Tampereen Postikeskukseen. Tampereen Postikeskus on liittynyt vuodenvaihteessa osaksi Postin Verkkokauppa - ja jakelupalvelut (eCD) -liiketoimintaryhmää. Tampereen toiminnasta yli puolet kohdentuu pakettien käsittelyyn, sen lisäksi keskuksessa tehdään myös postinjakelun manuaalista kirjelajittelua, esityötä ja terminaalitoimintoja.

Mitä tulet tekemään?

Tässä tehtävässä tulet johtamaan operatiivista tuotantoyksikköä sekä kehittämään toimintoa strategian mukaisesti.  Vastaat siitä, että Postin lajittelutoimintojen johtamiskulttuuri ja johtamismallit jalkautuvat vastuualueellasi ja viet läpi vaativiakin kehitys- ja muutosprojekteja. Johtamisessa panostamme erityisesti työturvallisuuteen, työntekijäkokemukseen ja tavoitteenamme on kannustava, välittävä ja tavoitteiden mukainen johtaminen sekä organisaation ja henkilöstön kehittyminen.

Tässä roolissa pääset johtamaan ja kehittämään tuotantoyksikköä kokonaisuudessaan sekä vastaamaan Postikeskuksen laadullisesta tekemisestä, tehokkuudesta, resurssoinnista ja budjetoinnista. Johdat valmentavalla ja kannustavalla asenteella henkilöstöä tavoitteenasi erinomainen työntekijäkokemus. Asetat liiketoimintaa tukevat tavoitteet, huolehdit henkilöstön osaamisen kehittämisestä, työhyvinvoinnista, työturvallisuudesta sekä tuotantoyksikön kannustavasta työilmapiiristä. Vastaat vaativistakin kehitysprojekteista ja uusien toimintamallien jalkauttamisesta sekä kehität toimintaa parhaan asiakaskokemuksen varmistamiseksi. Toimit aktiivisessa yhteistyössä Postipalvelut-liiketoiminnan kanssa sekä lajitteluprosessiin liittyvien Postin sisäisten ja ulkopuolisten yhteistyötahojen kanssa. Vastaat myös tuotantoyksikön viranomaisyhteistyöstä sekä vastuullisuusasioista standardien ja lakien mukaisesti.

Tunnistatko itsesi tästä?

  • Kokemusta esihenkilötyöstä usean vuoden ajalta ja osaamista ihmisten johtamisesta valmentavalla otteella
  • Kokemusta tuotannon johtamisesta sekä johtoryhmätyöskentelystä
  • Näyttöä projektien johtamisesta ja tuloksellisesta läpiviennistä sekä kokemusta tuotannon Lean -johtamisesta
  • Kokemusta työturvallisuusjohtamisesta ja -kulttuurista sekä halua kehittää kyseisiä osa-alueita
  • Analyyttinen ote työhön ja hyvät yhteistyö-ja esiintymistaidot.
  • Kokemusta työvoiman ja resurssien joustavasta käytöstä ja hallinnasta sekä kykyä johtaa datalla
  • Olet sinut Excelin, Powerpointin ja erilaisten analytiikkatyökalujen kanssa
  • Tunnet keskeisen työlainsäädännön ja TESin
  • Erinomainen suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito

Olisiko tämä seuraava askel urallasi?

Jos kiinnostuit, jätäthän hakemuksesi & CVn järjestelmäämme viimeistään sunnuntaina 5.2.2023. Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut sopivien ehdokkaiden kanssa jo ennen hakuajan päättymistä . Jos sinulla heräsi lisäkysymyksiä, olethan yhteydessä rekrytoivaan esihenkilöön Laura Inttilään (+358504821718) maanantaina 23.1. klo 16 - 17:30 tai keskiviikkona 25.1 klo 8-9. Lisätietoja tehtävästä antaa myös Logistiikkakeskuksen päällikkö Risto Lamminmäki (+358504755249)

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

We handle and deliver the logistics of nearly everything – e-commerce parcels, heavy freight items, postcards or love letters – on your terms! Posti is evolving and its transformation is built by a diverse pool of professionals from postal employees to artificial intelligence experts. In a big company, the range of possibilities is huge. Make Posti your next big opportunity – join us to create the future Posti!

Posti vaikuttavuus

Posti synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

Posti synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja pienhiukkas- ja kemikaalipäästöihin, luokassa Ympäristö.
Upright data for Posti

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Posti Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti