Skip to main content

Ruuanvalmistuksen salat hallussa?

Etsimme asiakkaallemme LOUNASKOKKIA pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Tulevassa työssäsi valmistat lounasta ja pizzoja mutta pääpaino lounaissa.

Työssä pärjätäksesi sinulla tulee olla kokemusta alalta ja hygieniapassi löytyy taskustasi.

Ennen kaikkea kuitenkin etsimme ahkeraa ja oma-aloitteista tekijää, jolla ei hymy hyydy ajoittain hektisessäkään työympäristössä! 

Toivomme sinun olevan positiivinen ja reipas tekijä, joka tarttuu työhön hyvällä asenteella.

Työt alkavat sopimuksen mukaan, ja työsuhde on alkuun 6kk määräaikaisuus, mikä solmitaan sinun ja Amikon välille; kun olet päässyt näyttämään osaamisesi, voi sinulla olla työssä jatkomahdollisuus tämän jälkeenkin. 

Kolahtiko? Jätä hakemuksesi pikimmiten osoitteessa www.amiko.fi! Kerrothan hakemuksessa kattavasti osaamisestasi, sillä pyydämme haastatteluun kirjallisen hakemuksen perusteella. Olemme erikseen yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Lounaskokki Poriin

Pori
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 27.11.2023

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €

Samankaltaisia työpaikkoja

Eezy Henkilöstöpalvelut
Pori
Eezy Henkilöstöpalvelut
Kanta-Häme
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti