Skip to main content

Lukiosihteeri

Espoon lukiokoulutus etsii kiertävää lukiosihteeriä joukkoonsa!

Espoossa on 10 suomenkielistä lukiota, joissa opiskelee yli 6000 lukiolaista. Kiertävä lukiosihteeri työskentelee sellaisessa lukiossa tai lukioissa, joissa lukiosihteerin tarve on suurin. Loppuvuodesta 2022 kiertävä lukiosihteeri on työskennellyt Kuninkaantien lukiossa, Espoon yhteislyseossa sekä Haukilahden lukiossa. Alkuvuodesta 2023 työskentelypaikat voivat muuttua ja niitä voi olla myös vähemmän samanaikaisesti.

Arvostamme kokemusta oppilaitostyöskentelystä sekä Primuksen ja Koski-tietovarannon käytöstä, mutta aiempi kokemus lukiosihteerin/koulusihteerin työstä ei ole välttämätöntä. Hyvät tietotekniset taidot, oma-aloitteisuus, ongelmanratkaisukyky sekä kiinnostus työskentelyyn lukion arjessa lähellä nuoria ovat edellytyksiä työn menestyksekkäälle hoitamiselle.

Kiertävän lukiosihteerin hallinnollisena esihenkilönä on toisen asteen koulutuksen palvelualueen koulutuspalvelupäällikkö ja lähiesihenkilönä lukion rehtori. Tarjoamme tueksesi auttavaisen tiimin, jossa on hyvä yhteishenki. Kymmenen lukion lukiosihteerit tapaavat säännöllisesti tulosyksikön asiantuntijoiden kanssa ja jakavat osaamistaan.

Toisen asteen koulutuksen ja nuorisopalveluiden tulosyksikkö jakaantuu toisen asteen koulutuksen palvelualueeseen ja nuorisopalveluiden palvelualueeseen. Koulutuksen palvelualueen tehtävänä on vastata lukiokoulutuksen järjestämisestä ja toisen asteen koulutuksen koordinoimisesta. Lisäksi palvelualue vastaa perusopetuksen jälkeisen oppivelvollisuuden toteutumisesta. Palvelut tuotetaan yhteistyössä muiden koulutuksen järjestäjien ja toimijoiden kanssa.

Työpaikan nimi ja osoite: Toisen asteen koulutuksen palvelualue
Työaika: 36,25 h/vk
Tehtävä on vakinainen.

Kelpoisuusvaatimukset:
Soveltuva ammattikorkeakoulu-, opisto- tai koulutasoinen tutkinto tai ammattitutkinto

Arvostamme
- kokemusta lukion koulusihteerinä toimimisesta
- tieto- ja viestintäteknistä osaamista
- hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
- joustavuutta ja aktiivista työotetta
- englannin kielen taitoa
- opiskelija-, talous- ja henkilöstöhallinnon tuntemusta

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa
koulutuspalvelupäällikkö Jaakko Turpeinen
p. 046 877 39 03
Työpaikan osoite: Karaportti 1, 02610 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2560,85 €/kk
Työ alkaa: 2.1.2023
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 14.12.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-2710-22/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 30.11.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11730435

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti