Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Lukitus- ja turvalaiteasentaja Kokkolaan

Oletko kiinnostunut tekniikasta ja sähköisistä ratkaisuista? Sinulla on hyvä ongelmanratkaisukyky sekä omaksut nopeasti uusia asioita?Kiinnostaisiko työskentely kulunvalvonnan ja turvalaiteasennusten parissa? Tässä olisi sinulle mahdollisuus!

Pohjanmaan Lukko etsii toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen LUKITUS- JA TURVALAITEASENTAJAA Kokkolan toimipisteeseen kasvavaan joukkoonsa. 

Pohjanmaan Lukko on yritys, joka tarjoaa lukitus- ja turvatekniikan ratkaisuja yrityksille ja yksityisasiakkaille. Pohjanmaan Lukko on täyden palvelun lukkoliike. Tarjoamme aina uusimmat lukitus- ja turvatekniikka-alan parhaat tuotteet. https://pohjanmaanlukko.fi/ (FB:Pohjanmaan Lukko)

Henkilökuntamme palvelee asiakkaita ammattitaidolla ja asiakas on meille aina ykkönen. Suunnittelemme, asennamme, huollamme ja ylläpidämme mekaaniset ja sähköiset lukitusjärjestelmät sekä turvatekniikan järjestelmät. Tässä tehtävässä pääset mukaan monipuolisen asiakaskuntamme pariin vastaamaan lukitus- ja turvalaiteasennuksista (mm. oviautomatiikka, porttiautomatiikka, kassa- ja avainkaapit, kulunvalvonta, työajanseuranta, paloilmoittimet yms.).  Tehtävässä työskentelet Keski-Pohjanmaan ja Pohjanmaan alueella.

Mitä odotamme työntekijältä? Erityisen tärkeää meille on, että suhtaudut työhösi oikealla asenteella ja suoritat työsi huolellisesti ja luotettavasti. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen sähkö-/automaatioalalta tai lukitus- ja turvalaitejärjestelmistä. Lisäksi sinulla tulee olla B-ajokortti. Työssä tarvitset myös Abloy-valtuuskorttia sekä turvasuojaajakorttia, joiden hankinnassa avustamme sinua työsuhteen solmimisen jälkeen. Varsinaisesti aiemmilla työtehtävilläsi ei ole meille merkitystä, kunhan perusymmärrys sähköasennuksista on hallussa.

Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen, alueellisesti alan parhaimman porukan tuen, nykyaikaisimmat työvälineet sekä kannustavan ilmapiirin tehtävässä menestymisen tueksi.

Meillä voit kehittää itseäsi ja osaamistasi.

Tehtävä on kokopäiväinen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan hakijan löydyttyä.

Hakemukset vastaanottaa ja käsittelee Go On:lta Iris Huttula. Tehtävään haetaan jättämällä tiedot Go On:n järjestelmään ja työntekijä työllistyy suoraan Pohjanmaan Lukon työntekijäksi.

Mahdollisiin tarkempiin tiedusteluihin työnkuvasta tai sopivuudesta tehtävään voit kysyä Irikseltä, 040 187 0854 tai Pohjanmaan lukon yksikönjohtajalta, Tuomo Rintalahti, [email protected], 050 312 1062.

Toimi nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi välittömästi.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Lukitus- ja turvalaiteasentaja Kokkolaan

69100 Kannus
69600 Kaustinen
Kokkola
69300 Toholampi
Pietarsaari
Kokopäiväinen

Julkaistu 01.02.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti