Skip to main content

Luokanopettaja Kotimäen kouluun

Tule mukaan Kaarinan perusopetuksen ammattitaitoiseen, innokkaaseen ja kehittämishaluiseen joukkoon luokanopettajana Kotimäen koulussa!

Pohjaamme työmme yhteisille arvoillemme, jotka ovat avoimuus, rohkeus ja yhteisöllisyys. Meille tärkeitä asioita ovat yhtenevä kasvun ja oppimisen polku varhaiskasvatuksesta toiselle asteelle ja yhteisen toimintakulttuurin kehittäminen käyttäytymisen myönteisen tuen pohjalta. Vuorovaikutus, sosiaaliset taidot ja yhteisöön kiinnittyminen ovat asioita, joihin panostamme.

Tarjoamme sinulle
- myönteisen ja kehittymiseen kannustavan ilmapiirin,
- laajan ja ammatillisesti vahvan työyhteisön,
- mahdollisuuden kehittää työtehtävää ja sen sisältöä,
- viihtyisät työtilat ja asianmukaiset työvälineet
- hyvän perehdytyksen,
- laajan ja monipuolisen työterveyshuollon (Mehiläinen) ja
- työhyvinvointia tukevia palveluita, esim. maksuton kuntosali ja uimahalli
- mahdollisuuden työsuhdepolkupyöräetuun
Lue lisää työsuhde-eduista ja Kaarinasta työnantajana Tutustu työnantajaan -painikkeella.

Etsimme Kotimäen kouluun Kaarinan Littoisiin luokanopettajaa 1.8.2024 alkaen. Hakijalta toivotaan aineopettajan pätevyyttä matematiikassa. Toivomme hakijan olevan kiinnostunut tvt:n käytöstä opetuksessa. Hyviä tiimityötaitoja, innostusta oppilaiden kohtaamiseen ja opettamiseen pidetään tärkeänä. Toivomme hakijalta myös halua kehittyä ja kehittää omaa työtä, toimintatapoja ja koko työyhteisöä.

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen suojelemaan lasten henkilökohtaista koskemattomuutta ja turvallisuutta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään, joten tarkistamme rikostaustaotteesi ennen työsopimuksen solmimista (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002).

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaisesti.
Tehtäväkohtainen palkka on OVTESin mukaan 2954,08 - 3168,58 €/kk tutkinnosta riippuen.

Tule parhaaseen joukkoomme.

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus.

Toivomme ensisijaisesti sähköisiä hakemuksia. Kirjalliset hakemukset ja CV:n voi tarvittaessa toimittaa osoitteeseen: Sivistyspalvelut, Anne Kuhmonen, PL 12 20781 Kaarina. Kirjaa kuoreen tehtävänimike ja yksikkö. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta, eikä mahdollisia muita liitteitä huomioida.

Lisätietoja

http://www.kaarina.fi

Yhteystietomme

Katariina Kavantola, rehtori
050 3146028
[email protected]

Tietoa organisaatiosta

Kaarina on noin 36 000 asukkaan kehittyvä elinvoimainen kaupunki Varsinais-Suomessa. Työllistämme noin 1200 eri alojen ammattilaista. Viimeisimmän työhyvinvointikyselymme mukaan 79 % työntekijöistämme suosittelisi meitä työnantajana. Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Paras paikka sinulle.

Sijainti
Kaarina

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti