Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Luonnonhoidon asiantuntija, Häme ja Pirkanmaa (2 paikkaa)

Me Metsähallituksessa kasvatamme huomista. Hoidamme ja suojelemme luontoa, luomme mahdollisuuksia vastuulliselle liiketoiminnalle, tuotamme kestävästi hoidetuista metsistä uusiutuvaa raaka-ainetta sekä tarjoamme mahdollisuuksia nauttia luonnosta retkeillen ja eräillen. Miljoonat ihmiset saavat työstämme iloa, terveyttä ja hyvinvointia. Arvostamme monimuotoisuutta ja edistämme yhdenvertaisuutta työyhteisössämme sekä kannustamme monenlaisista taustoista tulevia hakemaan meille töihin. Meitä on yli tuhat ympäri Suomen, liity osaksi monimuotoista joukkoamme!

Haemme nyt Järvi-Suomen Luontopalveluihin kahta luonnonhoidon asiantuntijaa, Hämeeseen ja Pirkanmaalle määräaikaisiin työsuhteisiin 31.12.2023 saakka. Aloitus tehtävissä mahdollisimman pian. 

Tehtäviin kuuluvat erilaisten elinympäristöjen (suot, metsät, pienvedet, perinnebiotoopit) ennallistamisen ja luonnonhoidon toimenpidesuunnittelu, urakoitsijoiden kilpailutukseen osallistuminen sekä hoidon toteutukseen ja sen dokumentointiin liittyvät työt osana Helmi-ohjelmaa. 

Hämeessä asiantuntijan tehtävänä on metsien ja perinnebiotooppien luonnonhoito sekä purojen inventointi ja pienvesien kunnostussuunnitelmien teko. Toimipaikkana on Hämeenlinna.

Pirkanmaalla asiantuntijan tehtävänä on soiden ennallistaminen sekä purojen inventointi ja kunnostussuunnitelmien teko. Toimipaikkana Orivesi tai Parkano.

Tehtävissä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta, hyviä maastossa liikkumisen taitoja, ajokorttia, aikaisempaa kokemusta vastaavista töistä sekä paikkatietojärjestelmän hallintaa. Työssä tarvitset hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, ja koet viestinnän olevan osa työtäsi. Tehtäväsi on osin maastossa tehtävää, joten tarvitset kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Sinulla on aktiivinen ja kehittymismyönteinen työote, ja osaat organisoida omat tehtäväsi sujuvasti aikataulujen mukaan. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkuvan yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa, osana Luontopalveluja. Metsähallitus tukee henkilöstön hyvinvointia liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin, terveydenhuoltoon ja vapaa-aikaan liittyvillä henkilöstöeduilla. Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaan työn vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella. 

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 5.2.2023 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat .

Pyydämme liittämään hakemukseen myös CV:si. 

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävistä.  Kysymyksiisi vastaavat: Luonnonsuojelun erityisasiantuntija Suvi Haapalehto (puh. 040 824 2943), suvi.haapalehto(at)metsa.fi ja luonnonsuojelupäällikkö Panu Kuokkanen panu.kuokkanen(at)metsa.fi.


Hakuaika päättyy: 05.02.2023 klo 23:59

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Luonnonhoidon asiantuntija, Häme ja Pirkanmaa (2 paikkaa)

Hämeenlinna
39700 Parkano
Orivesi
Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 06.02.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti