Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Luonnonsuojelun asiantuntija, Turku

Me Metsähallituksessa kasvatamme huomista. Hoidamme ja suojelemme luontoa, luomme mahdollisuuksia vastuulliselle liiketoiminnalle, tuotamme kestävästi hoidetuista metsistä uusiutuvaa raaka-ainetta sekä tarjoamme mahdollisuuksia nauttia luonnosta retkeillen ja eräillen. Miljoonat ihmiset saavat työstämme iloa, terveyttä ja hyvinvointia. Arvostamme monimuotoisuutta ja edistämme yhdenvertaisuutta työyhteisössämme sekä kannustamme monenlaisista taustoista tulevia hakemaan meille töihin. Meitä on yli tuhat ympäri Suomen, liity osaksi monimuotoista joukkoamme!

Haemme nyt joukkoomme luonnonsuojelun asiantuntijaa määräaikaiseen työsuhteeseen Rannikon luontopalvelujen maaluontotiimiin, Turkuun 1.4. - 31.12.2023 tai aloitus sopimuksen mukaan.

Luonnonsuojelun asiantuntijana työtehtäviisi kuuluvat luonnonhoidon ja ennallistamisen toimenpidesuunnittelu ja muita Helmi-elinympäristöohjelman teemoihin liittyviä tehtäviä. Suunnittelukohteita on erilaisissa elinympäristöissä kuten perinnebiotoopeilla ja lehdoissa, sekä mantereella että saaristossa. Tehtäväkokonaisuuteen vaikuttaa valittavan asiantuntijan osaaminen ja toiveet. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa luonnontieteellistä koulutusta sekä luontotyyppien tuntemusta ja hyvää suomen tai ruotsin kielen taitoa. Työssä tarvitset myös B-ajokorttia, hyviä maastossa liikkumisen taitoja, yhteistyötaitoja sekä itsenäistä ja aktiivista työotetta. Eduksi luetaan aiempi kasvilajiston tuntemus, kokemus perinnebiotooppien hoitotyöstä ja luonnonhoidon suunnittelusta sekä kokemus ympäristöhallinnon paikkatietojärjestelmistä. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä Suomen monimuotoisimman luonnon parissa edistäen konkreettisesti luonnon monimuotoisuutta yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa. Luonnonsuojelun asiantuntijana työskentelet osana osaavaa ja monipuolista luontotiimiä. Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaan työn vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella.

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 21.3.2023 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat.

Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaa luonnonsuojelun erityisasiantuntijat Johanna Ruusunen, puh. 040 757 8697 / [email protected] ja Carina Järvinen, puh. 040 574 5505  / [email protected]


Hakuaika päättyy: 21.03.2023 klo 23:59

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Luonnonsuojelun asiantuntija, Turku

Turku
Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 22.03.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
500 - 999 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti