Skip to main content

Luonnonsuojelun asiantuntija, Lappi

Me Metsähallituksessa kasvatamme huomista. Hoidamme ja suojelemme luontoa, luomme mahdollisuuksia vastuulliselle liiketoiminnalle, tuotamme kestävästi hoidetuista metsistä uusiutuvaa raaka-ainetta sekä tarjoamme mahdollisuuksia nauttia luonnosta retkeillen ja eräillen. Miljoonat ihmiset saavat työstämme iloa, terveyttä ja hyvinvointia. Arvostamme monimuotoisuutta ja edistämme yhdenvertaisuutta työyhteisössämme sekä kannustamme monenlaisista taustoista tulevia hakemaan meille töihin. Meitä on yli tuhat ympäri Suomen, liity osaksi monimuotoista joukkoamme!

Haemme Lapin luontopalvelujen alueelle neljää (4) luonnonsuojelun asiantuntijaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.6.-31.10.2023. 

Pääasiallisena tehtävänä on kunnostustoimien toteuttaminen ennallistettavilla virtavesillä. Lisäksi työtehtäviin kuuluu virtavesi-inventointia ja kunnostustoimien suunnittelua sekä tietojen tallentamista SAKTI-järjestelmään. 

Tehtäviin valittavilta edellytetään soveltuvaa luontoalan koulutusta, soveltuvaa maastotyökokemusta, vähintään B-ajokorttia sekä hyviä tiimityöskentelytaitoja. 

Työ on sääolosuhteista riippumatonta maastotyötä vaativissakin olosuhteissa, ja erinomaiset maastossa liikkumisen taidot, rivakka käytännönläheinen työote ja hyvät yhteistyö- ja tiimityötaidot ovat tehtäviin valittaville välttämättömiä. Moottorisahan ja mönkijän käytön hallitseminen, kokemus virtavesikunnostuksista, vesiluontotyyppien tuntemus ja paikkatieto-osaaminen (ArcGIS) katsotaan hakijalle eduksi.

Toimipaikkana on Metsähallituksen Rovaniemen toimipiste, ja maastokohteet sijoittuvat Etelä- ja Keski-Lappiin. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa. Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaan työn vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella.  

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 22.2.2023 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat.

Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si. 

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävistä. Kysymyksiisi vastaavat luonnonsuojelun erityisasiantuntijat Anna Tammilehto ([email protected], puh. 040 1931861) ja Annemari Kari ([email protected], puh. 040 6523755)


Hakuaika päättyy: 22.02.2023 klo 23:59

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Luonnonsuojelun asiantuntija, Lappi

Rovaniemi
Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 23.02.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
500 - 999 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti