Skip to main content

Luotettavuusinsinööri

Quant on teollisuuden kunnossapidon globaali markkinajohtaja, jolla on lähes 90 operatiivista yksikköä noin 20 eri maassa ja joka työllistää yhteensä yli 2300 työntekijää. Kunnossapito on intohimomme ja meille on kunnia-asia toteuttaa kumppanuuden tavoitteet ammattimaisesti. Suomessa toimimme Quant Finland Oy nimellä ja muodostamme noin 500 työntekijän vahvan joukkueen.

Haemme asiakaskohteeseemme Oy Lantmännen Unibake Ab Finland Joutsenon tehtaalle luotettavuusinsinööriä kunnossapidon kehitystehtäviin. Vastaat roolissasi yksikön tuotantotehokkuusprosessista ja olet aktiivisesti kehittämässä yksikön käyttövarmuutta erilaisten kehitystyökalujen avulla.

  • Kehität tehokkaita kunnossapitokäytäntöjä toteuttamalla parannuksia, ennakoivaa ja suunniteltua kunnossapitoa,
  • Kehittät ja toteutat laitteiden elinkaaren hallintamenetelmiä, jotka optimoivat kustannuksia ja kannattavuutta,
  • Analysoit tehtaan ja laitteiden suorituskykyä ja varmistat asianmukaisten toimenpiteiden toteuttamisen,
  • Tarjoat teknistä tukea kunnossapitotiimille,
  • Olet yhteydessä suunnittelijoiden ja/tai esimiesten kanssa luotettavuuden parantamistavoitteita sisältävien työsuunnitelmien kehittämiseksi.

Toivomme sinulta kokemusta RCA, 5S, OEE ja jatkuvan parantamisen prosesseista. Varmistat omalla panoksellasi sen, että asiakkaamme saavat meiltä erilaiset kunnossapidon palvelut turvallisesti, asiakaslähtöisesti sekä tehokkaasti. Luonteeltasi olet avoin ja asiakaslähtöinen, sekä osaat toimia itsenäisesti. Tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa ja työskentelet mielelläsi tiimissä. Edellytämme soveltuvaa tekniikanalan koulutusta (insinööri, teknikko, DI).

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, vastuullisen tehtävän nykyaikaisessa kunnossapitotoiminnassa sekä mahdollisuuden kehittyä ja osallistua kunnossapidon kehittämiseen. Meille turvallisuus on ensisijaisen tärkeää ja tarjoammekin sinulle aina edellytykset tehdä työsi turvallisesti.

Henkilöstömme hyvinvointi on meille tärkeää ja tarjoammekin monia etuja, joilla hyvinvointia voidaan tukea eri tavoin. Näistä esimerkkeinä kattava työterveyshuolto, liikunta- ja kulttuurietu, mahdollisuus työsuhdepyörään osana kokonaispalkkaa sekä tupakoinnin lopettamisen tuki.  

Lisätietoja tehtävästä antavat Jouni Tervo 040 182 5762 ja Sami Heikkilä 050 540 3601.

Oletko etsimämme Tuottavuuden tekijä? Täytä hakemus nettisivuillamme olevalla lomakkeella 9.12.2022 mennessä. Haastattelut käynnistämme viikolla 50.

Linkki tälle sivulle
https://www.quantservice.com/fi/ura/?rmpage=job&rmjob=366&rmlang=FI

Quant Finland vaikuttavuus

Quant Finland synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja verojen maksamiseen, luokassa Yhteiskunta.

Quant Finland synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja jätteisiin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Quant Finland

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Quant Finland Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Luotettavuusinsinööri

54100 Joutseno
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 24.11.2022

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti