Skip to main content

Primary tabs

Samankaltaisia työpaikkoja

Maalari, Atlaspoint Oy

Rakennusliike Atlaspoint Oy on Pohjois-Karjalan talousalueella toimiva keskisuuri rakennusliike, jolla on yli 20 vuoden kokemus kokonaisvaltaisesta rakentamisesta ja saneerauksesta, suunnittelusta alkaen.

Haemme MAALAREITA asiakkaallemme Atlaspoint Oy:lle Joensuuhun. Työmaa sijaitsee Ilomantsissa ja yritys järjestää kimppakyydityksen Joensuusta.

Työtehtävänäsi ovat kirkkosaneeraukseen liittyvät maalaustyöt, kuten ulkomaalaus, maalinpoisto ja viimeistely. Työtä riittää niin vasta-alkajalle, kuin kokeneemmallekin maalarille. Aloittelevalta maalarilta toivomme pitkäjänteisyyttä, tarkkuutta ja kykyä työskennellä rutiinin omaisissa tehtävissä (esim. maalin poisto). Tehtävät riippuvat valittujen henkilöiden osaamistasosta. Työtä tehdään porukassa

Odotamme hakijalta alan koulusta ja työkokemusta sekä hyvää asennetta ja tiimihenkisyyttä. Tehtävän hoitaminen edellyttää voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

Työt alkavat touko-kesäkuussa riippuen lumien sulamisesta ja jatkuvat noin 3-4 kuukautta. Hyvällä tekijällä on mahdollista saada töille jatkoa muissa kohteissa. Työaika 40h / viikko, arkisin noin klo 7:00-15:30.

Palkkauksessa sovellamme rakennusalan työehtosopimusta. Aloituspalkka tehtävässä on 15-17e/h. Palkkaukseen vaikuttaa osaamistaso.

Tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työsuhteet ovat määräaikaisia ja ne solmitaan Go On Joensuun kanssa. Moni työntekijämme on työllistynyt suoraan asiakasyritykseen vuokratyösuhteen jälkeen.

Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus osallistua kulttuurihistoriallisesti arvokkaan kohteen saneeraukseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Joensuun HR-asiantuntija Larissa Harjula, p. 050 370 4766 (ma-pe klo 9-15), [email protected]

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

 

 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Maalari, Atlaspoint Oy

82900 Ilomantsi
Joensuu
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 24.03.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Primary tabs

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti