Skip to main content

Maalari Pansion telakalle

Haemme nyt asiakasyrityksellemme maalaria Pansion telakalle!

Maalarin tehtäviin kuuluvat pääasiassa paikkamaalaukset pensselillä ja telalla.

Työhön voidaan perehdyttää, mutta ymmärrys maalaukseen pitäisi olla ja työkokemuksesta vastaavista tehtävistä sekä aiemmasta työskentelystä telakalla on hyötyä.

Toivomme lisäksi hyviä kommunikointi- ja vuorovaikutustaitoja sekä oma-aloitteisuutta. ja rohkeutta toimia kansainvälisessä ympäristössä.

Työt alkavat sopimuksen mukaan oikean tekijän löydyttyä ja kestävät ainakin tämän vuoden loppuun.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, niin laitathan työhakemuksesi tulemaan ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi ja palkkatoiveesi.

SOL tarjoaa työntekijöille koeajan jälkeen liikuntaedun, jonka arvo omavastuun jälkeen max. 240 €/vuosi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Essi Pitkänen p. 050 475 2050, [email protected]


SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Maalari Pansion telakalle

Turku
Kokopäiväinen

Julkaistu 26.05.2023

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €
Company Personnel: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti