Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Maanmittausinsinööri, Oulaisten kaupunki

Maanmittausinsinööriksi Oulaisten kaupungille?

”Oulaisten kaupunki on n. 7000 asukkaan virkeä, nuorekas ja kompakti kaupunki. Kaupungin elinvoimassa korostuu alueellisen sairaanhoidon, terveydenhuollon, kuntoutuksen ja koulutuksen palvelut. Kaupungissa on vireää teollisuutta ja monipuoliset vapaa-ajanvietto- sekä harrastusmahdollisuudet”

Oulaisten kaupunki hakee vakituiseen virkaan maanmittausinsinööriä. Tässä tehtävässä vastaat kaupungin maapolitiikasta ja mittaustoiminnasta sekä toimit myös kaupungin kaavoittajana ja vastaat kaupungin kartaston ylläpidosta. Edellä mainittujen tehtävien lisäksi työnkuvaan sisältyy asiakaspalvelu- ja kehittämistehtävät sekä tonttikaupan hoitaminen. Tehtävien hoitoon saat tukea kaupungin jatkuvasti kehittyvästä organisaatiosta.

Vastuualueissa menestyminen edellyttää alalle soveltuvaa koulutusta (Maanmittausinsinööri AMK) sekä jo aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Sinulla tulee olla hyvä tietotekninen osaaminen ja osaat käyttää tehtävän hoidon kannalta tärkeitä ohjelmia. Persoonaltasi olet aikaansaava ja yhteistyökykyinen. Omaat hyvät neuvottelutaidot ja kykenet toimimaan vuorovaikutuksessa eri tahojen kanssa. Arvostamme oma-aloitteista ja vastuullista työotetta.

Tehtävä on vakituinen ja tehtäväkohtainen palkka perustuu kaupungin tehtävän vaativuuteen, aiempi mahdollinen työkokemus huomioiden. Tehtävän hoitoon ja organisaatioon saat kattavan perehdytyksen. Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus ennen toimen vastaanottamista. Virassa on 6 kk koeaika.

Tehtävän rekrytointiprosessista vastaa Go On Ylivieska. Hakemukset tulee toimittaa Go On:n järjestelmään viimeistään 10.1.2023 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On:lta HR-asiantuntija Elisa Pökkylä, 040 355 6085, [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Maanmittausinsinööri, Oulaisten kaupunki

85200 Alavieska
86600 Haapavesi
85140 Kalajoki
86300 Oulainen
86100 Pyhäjoki
86400 Vihanti
84100 Ylivieska
Kokopäiväinen

Julkaistu 11.01.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti