Skip to main content

Maintenance Engineer

Etsimme värikkääseen joukkoomme kunnossapitoinsinööriä vakituiseen työsuhteeseen.

Toimit mekaanisen kunnossapitotiimin esihenkilönä ja kunnossapito-osaston mekaniikkapuolen teknisenä erikoisasiantuntijana. Tärkeimpänä tehtävänäsi on varmistaa laitoksen tuotannon häiriötön käynti, eli vastaat laitteiden korjauksista, ennakkohuolloista ja toiminnan kehittämisestä. Osallistut investointiprojektien valmisteluun ja toteutukseen. Lisäksi vastaat laitteiden dokumentaation ajantasaisuudesta ja huoltosopimuksista. Valvot myös ulkopuolisten urakoitsijoiden toimintaa. Työssäsi käytät Autocad-ohjelmaa ja Microsoft AX toiminnanohjausjärjestelmää.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on teknisen alan insinööritutkinto. Aikaisempi kokemus mekaanisen puolen kunnossapidosta on edellytys. Edellytämme sujuvaa suomen- ja englanninkielentaitoa. Olet oma-aloitteinen, ratkaisukeskeinen ja yhteistyökykyinen. Sinulla on taito motivoida erilaisia ihmisiä ja nautit heidän kanssaan työskentelemisestä. 

Työpaikan sijainti on tuotantoalueellamme Tikkurilassa, Vantaalla. Työ alkaa mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä monipuolisten ja haasteellisten tehtävien parissa, ja pääset osallistumaan kunnossapito-osastomme kehittämiseen.  

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitopäällikkö Somaina Odiah puh. 050 379 4689. 

Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi viimeistään 12.4.2023 rekrysivumme kautta.

PPG Tikkurila syntyi vuonna 2021, kun Tikkurila yhdistyi PPG:n kanssa. Juuremme ulottuvat kuitenkin aina vuoteen 1862, jolloin Tikkurila perustettiin. Alun perin pienenä öljynpuristamona aloittaneesta yrityksestämme kasvoi aikojen kuluessa johtava pohjoismainen maalialan yritys. Meitä on lähes 2 400 ja toimimme yhteensä 10 maassa. Omistautuneet työntekijämme tekevät tiivistä yhteistyötä asiakkaiden kanssa ratkaistakseen suurimmatkin haasteet.

PPG palvelee asiakkaita 50 000 työntekijän voimin 75 maassa. Liikevaihto vuonna 2021 oli 16,8 miljardia Yhdysvaltain dollaria. PPG on listattu New Yorkin pörssiin.

Tikkurila vaikuttavuus

Tikkurila synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja merkityksen ja ilon tunteisiin, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Tikkurila synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja pienhiukkas- ja kemikaalipäästöihin, luokassa Ympäristö.
Upright data for Tikkurila

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Tikkurila Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Maintenance Engineer

Vantaa
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 13.04.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti