Skip to main content

Maksuliiketoimihenkilö OP Yrityspankille

Tribedo Oy on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja tuottamalla muun muassa monipuolisia tausta- ja asiantuntijatehtäviä. Me Tribedossa vauhditamme OP:n menestystä tuottamalla ketteriä, kehittyviä ja tuloksellisia palveluratkaisuja asiakaspalvelu- ja asiantuntijatehtäviin.

 

Haemme OP Yrityspankille Helsinkiin kokoaikaista (37,5 h/viikko) maksuliiketoimihenkilöä määräaikaiseen työsuhteeseen.

 

Maksuliiketoimihenkilön työtehtävät sisältävät sekä yritysasiakkaiden että henkilöasiakkaiden kotimaan ja ulkomaanmaksuihin liittyviä tehtäviä. Työssäsi mm. prosessoit, seuraat ja täsmäytät saapuvia maksuliiketoimeksiantoja sekä maksat ja laskutat saapuvien maksujen välitykseen liittyviä pankkien välisiä kuluja. Selvittely-, valvonta- ja raportointitehtävät ovat osa arkeasi. Pääset perehtymään työssäsi rahanpesun estämisen keinoihin. Tavoitteena kaikessa tekemisessä on laadukas palvelu, joka vastaa asiakkaiden maksuliiketarpeisiin.

 

Tehtävässä menestyt positiivisella asenteella, sekä tarkalla ja tehokkaalla työotteella. Olet innokas ja nopea oppimaan uutta ja Sinulla on hyvä paineensietokyky. Pystyt työskentelemään itsenäisesti sekä tuot omalla persoonallasi panoksesi tiimin hyvinvointiin.  

 

Toivomme Sinulta tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta, esim. tradenomi. Tehtävässä auttaa aiempi kokemus pankkialalta, mutta se ei ole ehdoton vaatimus. Pystyt työskentelemään sekä suomeksi että englanniksi, ruotsinkielentaito katsotaan eduksi. 

 

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden työskennellä itseohjautuvassa monitaitoisessa tiimissä, jossa kannustetaan rohkeaan päätöksentekoon ja vastuunottoon. Saat tukea työssä onnistumiseen erinomaisissa puitteissa OP:n Vallilan toimipisteessä. Tarjoamme myös työhyvinvointia tukevia henkilöstöetuja.

 

Työllistyt OP:lle vuokratyöntekijänä Tribedon kautta määräaikaiseen työsuhteeseen 31.10.2023 saakka. Työajat sijoittuvat arkisin klo 7.30-18.30 välille. Työn luonteen vuoksi työtä ei voi tehdä etänä. Tehtävässä edellytetään erityistä luottamusta, joten työhön valitulta tullaan tarkistamaan luottotiedot sekä teetetään huumausainetestaus.

 

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 26.3.2023. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Heräsikö kysymyksiä? Ota yhteyttä Tribedon henkilöstökonsulttiin Päivi Toivoseen, [email protected].


Tribedo on OP Ryhmän henkilöstökumppani.

Tribedo tukee OP:n menestystä saattamalla yhteen osuvat työt osaavien tekijöiden kanssa. Välitämme paitsi työtä ja tekijöitä myös työstä ja tekijöistä – siksi olemme erityisen hyviä saattamaan yhteen juuri oikeat ihmiset ja työpaikat. 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti