Skip to main content

Manager, Public Sector

Greenstepin julkisen sektorin palvelut vahvistuvat ja etsimme juuri sinua julkisen sektorin talousosaaja vahvistamaan julkisen sektorin palveluidemme tunnettuutta, myyntiä ja asiantuntijuutta

Manager, Public Sector -roolissasi tulet toimimaan uusasiakashankinnassa, nykyasiakkaidemme asiakasvastaavana sekä osaamisesi ja kokemuksesi perusteella myös asiantuntijatoimeksiannoissa julkisella sektorilla. Työ on siten todella monipuolista ja mielenkiintoista. Roolissasi olet olennaisesti kehittämässä ja kasvattamassa Greenstepiä julkisen sektorin kumppanina.

Julkisen sektorin talouden asiantuntijataustalla olevana Managerina työskentelet tässä tehtävässä Greenstepin laajan palvelutarjoaman myynnissä ja pyrit aktiivisesti kartoittamaan uusien asiakkaiden tarpeita ja ratkaisuja menestykseen. Tehtävässä onnistuminen edellyttää ennakkoluulotonta, rohkeaa ja toimeen tarttuvaa asennetta, verkostoitumistaitoja sekä intoa asiakkaidemme auttamiseen. Taustasi, osaamisesi ja kokemuksesi mukaan työkuvaasi voidaan muokata asiakastarpeidemme mukaan myös asiakastoimeksiantoihin. Mahdollinen tausta myynnin parissa katsotaan meriittinä, mutta tärkeintä on julkisen sektorin asiantuntijaosaamisesi lisäksi halusi kehittyä myynnin ammattilaiseksi sekä ratkaisukeskeinen can do-asenteesi! Saat tukea siirtymisessä asiantuntijaroolistasi kohti myynnin ammattilaisuutta. Toimivat työkalumme, prosessimme ja vankka tuki takaavat sen, että pääset itse keskittymään oleelliseen ja kasvamaan myyntirooliisi!

Palvelemme koko Suomen alueella ja siten kotitoimistosi voi olla missä tahansa meidän toimistoistamme. Työtä meillä tehdään vaihtelevasti tarpeen mukaan asiakkaan toimistolla, Greenstepin toimistolla ja etänä.

Mitä toivomme sinulta?

  • Monipuolista julkisen sektorin talousjohtamisen osaamista. Tausta esim. kirjanpidossa, controller-roolissa, talousjohdossa tai tilintarkastuksessa antaa loistavia edellytyksiä tehtävässä onnistumiselle!
  • Sinulla on kyky kuunnella ja ymmärtää Greenstepin tulevia asiakkaita. Toimit luontevasti erilaisten ihmisten kanssa ja koet intohimoa asiakkaidemme ilahduttamiseen.
  • Olet tavoitteellinen ja haluat myös aktiivisesti löytää uusia tapoja toimia sekä sinulla on innokkuutta olla mukana toteuttamassa kehityshankkeita.
  • Nautit uusista kohtaamisista ja innostut myynnillisistä tavoitteista. Oma-aloitteisella työotteella tartut rohkeasti uusiin tehtäviin ja teet can do -asenteella parasta mahdollista uusasiakashankintaa.
  • Järjestelmällisyyttä, sinnikkyyttä ja pitkäjänteistä työotetta.
  • Ennen kaikkea sinulla on halu omalla panostuksella kasvattaa Greenstepin julkisen sektorin palveluiden ja asiakkuuksien kokonaisuutta.

Miksi Greenstep?

Greenstep Oy on vuonna 2010 perustettu perheyhtiö, joka tarjoaa laadukkaita palveluita tukemaan asiakkaidensa liiketoimintaa ja kasvua. Jokainen greenstepiläinen on meille tärkeä ja haluamme mielenkiintoisten tehtävien lisäksi tarjota erinomaiset työsuhteet kaikille. Meillä pääset osaksi työyhteisöä, jossa asiantuntijuus, vastuullisuus ja toisista välittäminen näkyy.

Greensteppiläisenä saat

Greenstepin together-bonuksen myötä jaamme vuotuisesta liikevoitosta 10% tasapuolisesti ja roolista riippumatta kaikille työntekijöillemme.

vastuitasi ja kokemustasi vastaavan kuukausipalkan, jossa onnistumisia palkitaan henkilökohtaisen tulospalkkion mukaisesti.

joustavat työajat & hybridityömahdollisuuden. Hybridimalli meillä tarkoittaa sekä toimisto- että etäpäiviä sopivassa suhteessa.

työnantajan, joka huolehtii työntekijöidemme hyvinvoinnista. Esimerkiksi Epassin edut, vastuullisuustyömme ja ajatustyötä tekeville erikoistunut työterveytemme ovat sinua varten.

aidosti työstään ja toisistaan välittävän tiimin sekä laajat sisäiset osaajaverkostomme. Koko Greenstepin laajuisesti meitä on jo yli 700 asiantuntijan verkosto! Yhdessä menemme eteenpäin kerryttäen samalla myös henkilökohtaista substanssiosaamistamme.

osasi yrityksessä, joka tekee aktiivisesti yhteiskunnallista hyvää. Voit lukea vastuullisuustyöstämme lisää tästä.

mahdollisuuden olla mukana yksityisomisteisen, vakavaraisen ja kannattavan perheyrityksen kasvussa. Kasvumme on orgaanista ja toimintaamme sekä arkeamme ohjaa vahvasti yhteinen arvopohjamme.

Olisitko sinä seuraava greenstepiläinen?

Kasvun myötä haemme lisää osaavia ammattilaisia ympäri Suomen. Greenstep on modernisti toimiva ja monipuolisesti palveleva yritysten kumppani. Meillä on Suomessa noin 15 toimipistettä sekä lisäksi toimimme Virossa, Ruotsissa, Norjassa, UK:ssa ja Hollannissa.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 18.8.2024. Käymme läpi hakemuksia jo hakuaikana, kesälomien takia viestinnässämme kuitenkin ajoittain saattaa viivästyä ja olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä viimeistään hakuajan päätyttyä elokuussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Piia Kujala, Senior Manager, CFO & Public Services, jonka tavoitat puhelimitse numerosta +358 50 328 4303,  8.-11.7. klo 12-14 sekä 5.-9.8. klo 14-16.

Työhön valittavilta tarkistetaan luottotiedot.

Greenstep vaikuttavuus

Greenstep synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

Greenstep synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Greenstep

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Greenstep Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Manager, Public Sector

Hämeenlinna
Oulu
Jyväskylä
Seinäjoki
Vantaa
Lappeenranta
Espoo
Tampere
Rovaniemi
Kuopio
Lahti
Vaasa
Pori
Turku
Kokopäiväinen
3 - 5 vuotta
Alempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 09.07.2024

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €
Yrityksen koko: 
500 - 999 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti