Skip to main content

Mandatum Trainee & Summer Trainee 2023

Mandatum on finanssialan asiantuntijakonserni, joka on asiakkailleen ja omistajilleen enemmän kuin osiensa summa. Mandatum yhdistää rahan ja hengen erikoisosaamisen ja tarjoaa asiakkailleen laajasti omaisuuden- ja varainhoidon, säästämisen ja sijoittamisen, palkitsemisen ja sitouttamisen, eläkeaikaan varautumisen sekä henkilövakuuttamisen palveluita.

Näetkö tulevaisuutesi finanssialan ammattilaisena ja haluaisit kasvattaa osaamistasi alan tehtävissä? Vauhdita urasi arvon nousua ja sijoita itsesi Mandatumiin. Hae Traineeksi 5.2. mennessä.

Haemme nyt Traineeta sekä Summer Traineeta eri pituisille ajanjaksoille. Traineena sinulla on mahdollisuus saada oikeaa, oman alan työkokemusta. Pääset heti mukaan tiimisi projekteihin ja saat nopeasti vastuuta omasta taustastasi ja osaamisestasi riippuen. Voit olla joko opintojesi keski- tai loppuvaiheilla ja sinulla on kenties jo hieman kokemusta työelämästä. Positiivinen asenteesi, halu oppia ja kehittyä sekä hyvät vuorovaikutustaitosi antavat sinulle hyvän pohjan menestymiseen.

Haemme Traineeta seuraaviin tehtäviin:

Tutustu kaikkiin Trainee-paikkoihimme tarkemmin tästä.  Hakuaika 5.2. asti.

Sinulle tarjoamme

  • mahdollisuuden päästä oppimaan, kehittämään ja hyödyntämään osaamistasi osana ammattitaitoista tiimiä.
  • tilaisuuden työskennellä vakavaraisessa finanssialan johtavassa yrityksessä, joka on valittu kahtena vuonna peräkkäin Suomen parhaaksi työpaikaksi (2020 ja 2021) Great Place to Work -tutkimuksen suurten organisaatioiden sarjassa. Vuonna 2022 Mandatum ansaitsi Siqni-henkilöstökyselyyn perustuvan Future Workplaces -sertifikaatin tutkitusti kovatasoisesta työntekijäkokemuksesta.
  • positiivisen, innostavan ja ammattimaisen työyhteisön.
  • työtilat uusituissa tiloissa pääkonttorissamme Helsingin Bulevardilla sekä joustavat mahdollisuudet etätyöskentelyyn.
  • kattavat henkilöstöedut, kuten, lounasedun, työmatkaedun, liikunta- ja kulttuuriedun Epassissa, sekä aamiaisen, joogaa ja kuntosalin toimistolla.

Lue lisää yrityksestämme ja katso viimeisimmät kuulumisemme some-kanavissamme sekä osoitteessa www.mandatum.fi.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Mandatum Trainee & Summer Trainee 2023

Helsinki
Harjoittelija
Ei työkokemusta
Alempi korkeakoulututkinto
Ylempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 05.02.2023

Yrityksen liikevaihto: 
0 - 199 999 €
Yrityksen koko: 
500 - 999 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti