Skip to main content

Markkinoinnin erikoisosaaja K-Citymarket Iso Omena, Espoo

Hakuaika alkaa: 26.01.2023
Hakuaika päättyy: 13.02.2023

K-Citymarket Iso Omena sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien varrella kauppakeskus Isossa Omenassa Espoossa.

K-Citymarket Iso Omena etsii vakituiseen työsuhteeseen

MARKKINOINNIN ERIKOISOSAAJAA

TÄRKEIN TEHTÄVÄSI

Suuren päivittäistavarakaupan ruokakaupan digimarkkinoinnin suunnittelu ja sisällön tuottaminen monikanavaisesti.

OLET TEKIJÄ JA TOIVOMME SINULTA

  • Vahvaa ymmärrystä markkinoinnin eri kanavista sekä niiden rooleista eri yhteyksissä.
  • Olet aina valmis päivittämään näkemyksesi vaikuttavimman ja ajankohtaisimman vaihtoehdon mukaan. Maailma muuttuu nopealla syklillä: osaat arvioida, mikä toimii ja mikä ei.
  • Ymmärrystä analytiikan ja datan merkityksestä ruokakaupan markkinoinnissa sekä kykyä hyödyntää asiakastietoa hurmaavasti kohdennetussa markkinoinnissa.
  • Uteliaisuutta ja pelotonta tekemisen otetta digitaalisten työkalujen ja alustojen parissa - erityisesti sosiaalisen median hallintaa.
  • Kaupanalan ymmärrystä ja myyntihenkisyyttä - meillä kaikista pitää löytyä ripaus kauppiasta.
  • Kykyä ajatella luovasti, esiintymisvalmiutta, sekä valmiutta tuottaa myös itse erilaisia digitaalisen markkinoinnin sisältöjä.

TULEVA TYÖPÄIVÄSI

Aamulla tsekkaat kauppamme omat sosiaalisen median kanavat ja ylläpidät asiakassuhteita data-analytiikkaa hyödyntäen. Suunnittelet houkuttelevat story-postaukset ajankohtaisista valikoimista potentiaalisille kohderyhmille. Olet ilmiöiden ja tapahtumien pulssilla.

Lounaan jälkeen raportoit lyhyesti myynnin sekä omien tavoitteidesi toteutumisen. Osaat pelata lyhyttä ja pitkää samanaikaisesti. Suunnittelet ja varmistat tulevan viikon markkinointitoimenpiteet. Tapaat yhteistyökumppaneitamme ja sovit tulevista kampanjoista. Piipahdat kuvaamassa kaupan eri osastoilla, keksit niihin ytimekkäät markkinointiviestit ja paketoit syntyneen somekampanjan aina kommentointiulottuvuudet huomioiden.

Etsimme siis tekijää. Asenne ratkaisee, me teemme yhdessä sinusta vähittäiskaupan markkinoinnin moniottelijan ja opimme samalla molemmat - me kauppana ja sinä huippuammattilaisena.

TARJOAMME

Näköalapaikan tulevaisuuden vähittäiskaupan markkinointiin. Käytössäsi on monipuoliset digityökalut sekä K-ryhmän henkilöstöedut. Tervetuloa mukavaan joukkoomme kehittämään tulevaisuuden ruokakauppaa asiakkaillemme digimarkkinoinnin keinoin!

JOS KIINNOSTUIT

lähetäthän hakemuksesi ansioluetteloineen viimeistään 13.2.2022

kauppias Toni Pokelalle osoitteeseen [email protected]. Käytä hakemuksessa otsikkoa "MARKKINOINNIN ERIKOISOSAAJAA".

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

K:laisten kädenjälki näkyy päivittäin miljoonien ihmisten arjessa ja yhteiskunnassa Suomessa, pohjoismaissa ja Baltiassa: miten syömme, liikumme ja asumme vastuullisemmin nyt ja tulevaisuudessa. K:ssa saat ainutlaatuisen monipuoliset mahdollisuudet luoda omannäköisesi ura 40 000 K:laisen yhteisössä, kolmella toimialallamme, seitsemässä maassa.

K-ryhmä on valittu useasti maailman vastuullisimpien kauppojen joukkoon. Jatkuvasti uudistuva K on edelläkävijä kaupan digitalisoimisessa, kauppakohtaisten valikoimien ja digityökalujen kehittämisessä ja asiakkaan datapohjaisessa palvelemisessa. K:laisilla on käytössään alan edelläkävijän teknologiat ja -työkalut ja työkavereina alan parhaat ammattilaiset - niin kaupoissa kuin toimistoilla.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Markkinoinnin erikoisosaaja K-Citymarket Iso Omena, Espoo

Kesko Oyj Kauppiaat
Espoo
Kokopäiväinen

Julkaistu 14.02.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti