Skip to main content

Markkinointiasiantuntija

Etsimme markkinoinnin asiantuntijaa erityisesti internetmarkkinoinnin tehtäviin

 

Tehtävästä

Ensisijainen tehtäväsi tulee olemaan uusien laadukkaiden liidien tuottaminen Ikius Oy:lle internetmarkkinoinnin kautta. Tärkein työhön liittyvä vastuualue onkin näiden liidien generointi. Työssä asetetaan myös tähän liittyviä KPI-mittaristoja, joita seurataan työn aikana. Lisäksi vastaat esimerkiksi maksetun mainonnan tuottamisesta ja mainosten suoriutumisen seuraamisesta, orgaanisesta hakukoneoptimoinnista sekä autat joustavasti muissa markkinoinnin alaan kuuluvissa tehtävissä. Työssä hyödynnetään esimerkiksi Google Ads, Linkedin Ads ja muita vastaavia digimarkkinoinnin palveluita. 

 

Sinusta

Nyt hakemallamme henkilöllä on jo kokemusta markkinoinnin alalta, ja kykyä toimia itsenäisesti sekä omien tehtävien parissa että yleisemminkin yrityksen strategiaa edistäen. On hienoa, jos pystyt myös oma-aloitteisesti toteuttamaan pieniä hankkeita, jotka ovat linjassa yrityksen strategian kanssa. Alan koulutus on tietysti eduksi, mutta pidämme tärkeämpänä markkinointiin liittyvää ymmärrystä ja kokemusta. Sinun tulee esimerkiksi osata seurata klikkausten konversioita sekä ymmärtää SEA:n lisäksi SEO:n tärkeys. Tässä työssä myös vuorovaikutus ja vuorovaikutustaidot ovat tärkeitä, ja siksi vaadimme hyviä suullisia ja kirjallisia taitoja suomen kielessä sekä vähintäänkin hyviä kirjallisia englannin kielen taitoja. Toivomme, että ainakin aluksi voisit työskennellä toimistollamme Turussa.

 

Miksi valitsisit meidät?

Ikius Oy tarjoaa erilaisia verkkokehityspalveluita kaikenkokoisten yritysten tarpeisiin. Oli kyseessä sitten jo iso kansainvälinen yritys tai startup, Ikius auttaa verkkokehityksen joka vaiheessa. Palveluihin kuuluu esimerkiksi kotisivukokonaisuuksia, toimivia verkkokaupparatkaisuja sekä erilaisia konsultaatiopalveluita. Koska palveluvalikoima on laaja ja jokaisen asiakkaan tarpeet ovat erilaisia, Ikiuksella kaiken toiminnan keskiössä ovat uniikit ja asiakasyrityksen tarpeisiin räätälöidyt ratkaisut. Lisäksi jokaiseen projektiin nimetään aina projektin johtaja, jotta asiakaslähtöinen kommunikaatio ja projektin läpivienti varmistuu.

 

Tarjoamme mielenkiintoisen työn nuorekkaassa työyhteisössä. Saat käyttöösi modernit työtilat ja työvälineet. Annamme myös mahdollisuuden ottaa vastuuta ja kehittyä edelleen markkinoinnin alalla. Paikka täytetään sopivan henkilön löytyessä, ja tarkka aloituspäivä on sovittavissa. Palkkaus tulee riippumaan aiemmasta kokemuksesta, ja näyttöjen kasaantuessa myös palkka kasvaa. Alustavasti palkka asettuu 2300€/kk-3500€/kk välille. Myöhemmin tarjoamme myös osittaisen etätyömahdollisuuden.

 

Jos kiinnostuit, laita meille hakemus oheisen linkin kautta.

Luotettava, paikallinen ja sinusta huolehtiva!

Varsinais-Suomen Apuvoima Oy on saavuttanut hyvän maineen työntekijöiden ja asiakkaiden keskuudessa. Työllistämme noin 200 työntekijää eri toimialoilta. Olemme vastuullisia, joustavia ja palveluhenkisiä. Haluamme löytää juuri sinulle sopivan työpaikan.

Hae meille! Odotamme jo yhteydenottoasi!

Varsinais-Suomen Apuvoima Oy
Eerikinkatu 6b, 8krs
20100 Turku
puh. 02 880 1200
[email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti