Skip to main content

VÅR VERKSAMHET
Samhällstekniska avdelningen är indelad i markenheten, verkstad, mätningsenheten och vattenverket. Till avdelningens uppgifter hör planering, projektledning och drift av gator och trafik, parker och grönområden, mätningsverksamhet, fastighetsbildning, vatten och avlopp samt underhåll av avdelningens fordon och utrustning.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer jobba med underhåll och reparation av avdelningens maskiner och utrustning samt även med underhåll av stadens gator, parker och grönområden. Arbetsuppgifterna är väldigt flexibla.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en lämplig yrkesutbildning med kunskap inom hydraul och svetsteknik samt erfarenhet av liknande arbeten. Körkort klass B är ett minimikrav och körkort klass C är meriterande för jobbet.

KOMPETENS
Du är en del av en arbetsgrupp där man skall kunna jobba tillsammans men du skall också trivas med att jobba självständigt. Du arbetar med verkstadsuppgifter men också ute på fältet med skötsel av stadens gator, parker och allmänna områden vilket förutom yrkeskunskap även kräver god social kompetens och ett glatt humör.

VILLKOR
Platsen är ordinarie med tillträde enligt överenskommelse. Lön enligt avtal. Prövotid tillämpas.

ANSÖKAN
Vi ber dig söka platsen genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Efter att du sökt första gången kan du logga in till ditt CV och uppdatera dina uppgifter samt ändra i det personliga brevet. Därmed kan du söka andra platser inom Mariehamns stad. Alla skickade ansökningar sparas under din inloggning.

Varmt välkommen med din ansökan!

WWW-osoite: http://www.mariehamn.ax
Yhteystiedot: Arbetschef Stefan Nordas, tel. +358 18 531572 eller e-post stefan.nordas@mariehamn.ax
Työpaikan osoite: Elverksgatan 1, 22101 MAARIANHAMINA
Palkkaus: Enligt avtal.
Työ alkaa: Enligt överenskommelse.
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 06.02.2023 klo 23:59
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/495262/sv_SE
Ilmoitus jätetty: 23.01.2023
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11804711

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti