Skip to main content

Matematiikan, fysiikan ja kemian lehtori

Kuusamon kaupunki hakee matematiikan, fysiikan ja kemian lehtoria Kuusamon lukioon.

Tilaa hengittää - Sua kutsuu Kuusamo

Ainutlaatuisen luonnon keskellä sykkii aktiivinen ja jatkuvasti kehittyvä monipuolisten palveluiden Koillis-Suomen talousalueen elinvoimainen kaupunkikeskus. Meille tärkeitä arvoja ovat hyvinvointia tukeva arjen sujuvuus ja turvallisuus, yhteisöllisyys, osaamisen jatkuva kehittäminen ja vastuulliset valinnat.

Haemme LUKION MATEMATIIKAN, FYSIIKAN KEMIAN LEHTORIA

Haemme matematiikan, fysiikan ja kemian lehtoria (nro 2022) Kuusamon lukioon määräaikaiseen viransijaisuuteen ajalle 1.8.2024 - 31.7.2025.

Lukuvuonna 2024-2025 opetettavia aineita ovat matematiikka ja fysiikka. Työaika n. 85 %.

Tehtävään valittavalta edellytetään lukion matematiikan ja fysiikan lehtorin kelpoisuus. Asetus opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista 14.12.1998/986, 10 §. Lisäksi edellytetään opetussuunnitelman mukaista toimintatapaa, hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja, vahvaa tieto- ja viestintäteknistä osaamista, kehittämis- ja kehittymismyönteisyyttä sekä taitoa tehdä yhteistyötä sidosryhmien kanssa.

Valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 edellyttämä hyväksyttävä rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista. Tehtävässä noudatetaan OVTES:n mukaista koeaikaa.

Hakemukset tulee tehdä ensisijaisesti sähköisesti internetin kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi. Työavain nro 613165. Sähköisen hakemuksen liitteeksi tulee skannata kelpoisuuden osoittavat todistukset. Vaihtoehtoisesti hakemuksen voi toimittaa osoitteella Kuusamon kaupunki, sivistystoimisto, PL 9, 93601 KUUSAMO. Alkuperäiset kelpoisuustodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Kuusamon kaupunki tarjoaa työntekijöilleen henkilökuntaetuna paikkakunnan liikunta- ja kulttuuripalveluja. Kehitämme henkilöstön osaamista ja käytössä on liukuva työaika sekä mahdollisuus etätyöhön tehtävänkuvan niin salliessa.

Yhteystietomme

Rehtori Tomi Meriläinen, 040 860 8053, sähkösposti [email protected]

Tietoa organisaatiosta

Luontokaupunki Kuusamo on rajoja ylittävä, omatoimisten ja yritteliäiden ihmisten vieraanvarainen alueensa keskus. Innostus ja rohkeus ovat yhteistyön perustana - täällä asiat tehdään vähän eri tavalla. Hyvä elämä kukoistaa kansainvälisessä ja luovassa ympäristössä. Kuusamon menestyminen perustuu toimiviin palveluihin, ympärivuotiseen matkailuun, puhtaan luonnon ja sen raaka-aineiden kestävään käyttöön. Kuusamon kaupunki työllistää n. 680 työntekijää.

Sijainti
Oulangantie 1
93600 Kuusamo

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Matematiikan, fysiikan ja kemian lehtori

Kuusamo
Määräaikainen ja projektityö, Etätyö

Julkaistu 10.07.2024

Yrityksen koko: 
500 - 999 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti