Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Materiaalityöntekijä, Millog Oy Tervola

Haemme logistiikkatoimialalle Tervolan toimipaikkaamme vakituiseen työsuhteeseen

MATERIAALITYÖNTEKIJÄÄ

Viihdytkö tehtävässä, jossa tarvitaan tarkkaa sekä täsmällistä työotetta? Materiaalityöntekijänä tehtäviisi kuuluvat erilaiset varastojärjestelyt, materiaalin vastaanotto, lähetys, jälkikäsittely, inventointi sekä varaosien luovutus kunnossapitoon ja käyttöhuoltoon. Työpäiviäsi kuvaa monipuolisuus sekä vaihtelevuus, sillä pääset toimimaan erilaisissa tehtävissä saman päivän aikana.

 

Olisitko etsimämme osaaja?

Odotamme sinulta hyviä yhteistyötaitoja, palveluhenkisyyttä, oma-aloitteisuutta sekä nopeaa oppimis- ja omaksumiskykyä. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset lisäksi hyvää asennetta, ahkeraa sekä järjestelmällistä toimintatapaa ja vastuunkantoa. Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta terminaali- tai varastotyöskentelystä. Arvostamme myös materiaalinkäsittelykoneiden käyttötaitoa ja SAP- tietojärjestelmän tuntemusta materiaalitoimintojen osalta. Edellytämme tehtävässä B-ajokorttia.

 

Mitä tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan tehtävän lisäksi reilun työyhteisön ja työkulttuurin. Meillä pääset hyödyntämään jo hankkimaasi osaamista sekä kehittymään edelleen erilaisten ura- ja kouluttautumismahdollisuuksiemme avulla.

Teemme töitä toisistamme välittäen ja henkilöstömme hyvinvointi on meille tärkeää. Satsaamme erilaisiin etuihin ja kattaviin palveluihin, jotka tukevat hyvinvointiasi kokonaisvaltaisesti. Arvostamme vapaa-aikaasi ja esimerkiksi joustava työaika mahdollistaa työn- ja vapaa-ajan yhteensovittamisen. Työsuhde-etujamme ovat muun muassa:

•    Kattavat työterveyshuollon palvelut
•    Vapaa-ajan tapaturmavakuutus
•    ePassi Flex
•    Lounasetu
•    Koko henkilöstö tulospalkkion piirissä
•    Työsuhdepolkupyörä

Lue täältä, millaista meillä on tehdä töitä ja tutustu meihin paremmin videon välityksellä.

 

Hakeminen ja lisätiedot 

Tahdotko kuulla lisää tehtävästä tai Millogista työnantajana? Lisätietoja antaa Aino Tepsa, puh. 040 315 7765, etunimi.sukunimi@millog.fi.

Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen 11.10.2022 mennessä osoitteessa www.millog.fi

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.

 

Millog Oy on kotimainen elinkaarikunnossapitoon erikoistunut yritys, joka ylläpitää pääasiakkaansa Suomen Puolustusvoimien maa- ja merivoimien kalustoja sekä ilmavoimien valvontajärjestelmiä niin normaali- kuin poikkeusoloissa. Millog tarjoaa elinkaarikunnossapidon palveluita laajasti myös muille yhteiskunnan toiminnoille ja teollisuudelle, joille turvallisuus, huoltovarmuus ja kumppanuus ovat kriittisiä menestystekijöitä. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Olemme savuton työpaikka. Lisätietoja www.millog.fi

 

Hakuaika päättyy: 11.10.2022 klo 23:59

Millog vaikuttavuus

Millog synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

Millog synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Millog

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Millog Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Materiaalityöntekijä, Millog Oy Tervola

95300 Tervola
Vakituinen

Julkaistu 12.10.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Ei tiedossa
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti