Skip to main content

Mekaanikko, Porsche Center Tampere

Hakuaika alkaa: 16.10.2023
Hakuaika päättyy: 31.12.2023

Oletko aidosti innostunut asiakkaiden odotusten ylittämisestä? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa.

Haluamme innostuneen mekaanikon vakituiseen työsuhteeseen huolehtimaan siitä, että Porsche Center Tampere ylittää asiakkaidemme odotukset.

Haluat toimia tärkeänä osana Porsche Center Tampereen huollon tiimiä. Työskentelet itsenäisesti ja oma-aloitteisesti, lisäksi sinulla on hyvät tiimityöskentelytaidot. Hoidat työtehtäväsi tarkasti, ja sinulla on voimassa oleva ajokortti. Yli 3 vuoden työkokemus premium-automerkkien parista katsotaan eduksi.

Tehtävässä tarvitset loogista ajattelukykyä järjestelmälliseen ongelmanratkaisuun, sekä kyvyn dokumentoida suoritettua työtä ennalta määritetyn diagnostiikkasuunnitelman mukaisesti.

Elektronisten järjestelmien diagnosointi ja yleisimmin käytettyjen mittalaitteiden käyttö (multimeter, oskolloskooppi) on myös sinulle tuttua. Osaat myös lukea kytkentäkaavioita ja edetä diagnostiikan avulla oikeaan vianmäärityssuunnitelmaan. Sinulla on tietotaitoa moottori- ja alustajärjestelmien toiminnasta sekä systemaattista tarkkuutta huoltojen suoritukseen.

Tarjoamme sinulle:

 • huipputason työvälineet
 • monipuolisen ja vastuullisen työn
 • mahdollisuuden kehittyä autokaupan ja kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
 • K-ryhmän ostoedut
 • hauskat ja innostavat työkaverit

Odotamme sinulta:

 • mekaanikon tai ajoneuvoasentajan koulutusta
 • iloista asiakaspalveluasennetta
 • positiivista ja reipasta mieltä
 • työtä pelkäämätöntä asennetta
 • vastuunottokykyä ja halua oppia uutta
 • tarkkuutta ja täsmällisyyttä
 • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
 • ajokorttia

Pääset kehittämään Porschen standardien mukaista asiakaskokemusta ja erityisesti Porsche Center Tampereen huollon palvelutasoa. Lisäksi pääset Porsche Center Tampereen omistautuneeseen ja innovatiiviseen työyhteisöön sekä K-ryhmän isoon ja kannustavaan perheeseen.

Tehdään hyvä kauppa - tule K-ryhmään.

Lisätietoja tehtävästä antaa huoltopäällikkö Jouni Isotalo, sähköpostitse [email protected] tai puhelimitse +358 94 391 1471.

Lähetä hakemuksesi 31.12.2023 mennessä oheisen linkin kautta.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.__

Suoritamme huumausainetestauksen koeajan aikana.

Kesko on suomalainen kaupan alan edelläkävijä. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Toimialamme ja ketjumme toimivat tiiviissä yhteistyössä kauppiasyrittäjien sekä muiden kumppaneiden kanssa.

Kesko ja K-kauppiaat muodostavat K-ryhmän*, joka on Suomen suurin ja Pohjois-Euroopan suurimpia kaupan alan toimijoita. K-ryhmän vähittäismyynti oli noin 15 miljardia euroa vuonna 2021. Kesko ja K-kauppiaat työllistävät yhdessä noin 39 000 henkeä ja koko K-ryhmä työllistää noin 45 000 henkeä.

Vastuullisuus on keskeinen osa Keskon strategiaa. Edistämme vastuullisuutta koko arvoketjussa aina tuotannosta asiakkaan valintoihin asti. Vastuullisuustyömme painopisteitä ovat ilmastonmuutoksen hillintä, kestävä hankinta ja vastuu ihmisistä. Luomme laaja-alaisesti arvoa koko yhteiskuntaan.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti