Skip to main content

Mekaanikko, Suomen Euromaster Oy, Vaasa

Etsimme asiakkaallemme AUTOMEKAANIKKOA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Euromaster OY:n Vaasan palvelupisteeseen.

Suomen Euromaster Oy on maamme johtavia rengasalan yrityksiä, joka kuuluu Michelin-konserniin. Tunnettujen rengasmerkkien lisäksi tarjoamme kaikki rengasalan palvelut sekä autohuoltopalveluita. Euromasterilla on yli 80 palvelupistettä ympäri Suomea. Suomessa Euromasterilla työskentelee n. 400 henkilöä.

Mekaanikon monipuoliseen työnkuvaan kuuluu asiakkaidemme autojen korjaus- ja huoltotoimenpiteiden suorittamista sekä vianhakua. Työkaverina voi päivän aikana olla joko henkilö- tai pakettiauto. Työhön kuuluu myös asiakaspalvelua, ymmärrät sen tärkeyden ja että tavoitteena on aina mahdollisimman tyytyväinen asiakas. Osallistut omalta osaltasi myös palvelupisteen ja autohuollon kehittämiseen sekä prosessien läpivientiin konseptimme mukaisesti.

Tehtävään soveltuvan koulutuksen (esim. ajoneuvoasentaja tai -mekaanikko) lisäksi tärkeää meille on sitoutunut ja kehittymishaluinen asenne. Myös kokemus henkilö- ja pakettiauton rengasasennuksista katsotaan eduksi. Mekaanikkona tarkan ja huolellisen työnjäljen tarjoaminen on sinulle kunnia-asia. Tässä työpaikassa sinun on mukava aloittaa jokainen työpäivä, eikä hymyn tarvitse hyytyä kiireenkään keskellä. Ilmapiiri on rento ja saat oikeasti tehdä monipuolisia työtehtäviä, jossa saat hyödyntää osaamistasi.

Kokemus sähkötöiden osaamisesta ja vianetsinnästä on plussaa (SFS6002), mutta ei välttämätöntä.  Autoalan ja -tekniikan kehittyessä kovaa vauhtia, toivomme, että sinulta löytyy kiinnostusta sähköiseen vianhakuun ja koet haastavammatkin tapaukset mielenkiintoisina. Asiakkaamme kouluttaa mekaanikkojaan jatkuvasti vastaamaan nykypäivän haasteita, joten valitulla on myös hyvä mahdollisuus ammatillisen osaamisesi jatkuvaan kehittämiseen.

Kattava verkostomme ympäri Suomen ja globaalin toimijan prosessit mahdollistavat jatkuvan
ammatillisen osaamisen kehittämisen sekä oman halun ja mielenkiinnon mukaan omissa työtehtävissä kehittymisen sekä mahdollisuuden yrityksen sisällä kasvaa vaativampiin tehtäviin. Nyt on mahdollisuus päästä osaksi huippuporukkaa!

Mikäli kiinnostuit, hae paikkaasi heti! Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Käytössämme on myös videohaastattelu mahdollisuus, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu. Lisääthän hakemukseen ansioluettelon, palkkatoiveen ja mahdollisen suosittelijan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoen HR-asiantuntija Saku Ojala, saku.ojala@go-on.fi, 040 594 8655

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

 

 

 

 

 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Mekaanikko, Suomen Euromaster Oy, Vaasa

Vaasa
Kokopäiväinen

Julkaistu 24.01.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti