Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Mekaanikkoja K-Auton Audi-huoltoon Vantaalle

Hakuaika alkaa: 04.10.2022
Hakuaika päättyy: 31.10.2022

Oletko urasi alkutaipaletta käynnistelevä mekaanikko, vai kenties jo kokenut konkari, mutta kaipaat urallesi uusia haasteita? Etsin tiimini vahvistukseksi Vantaalle vakinaiseen työsuhteeseen mekaanikkoja. Monipuolisiin tehtäviisi kuuluvat vaihtelevat henkilöautojen korjaus- ja huoltotyöt. Tiimimme koostuu erilaisista alan huippuosaajista, ja saat meistä takuuvarmasti osaavan ja reilun porukan tukemaan matkaasi K-Autolla.

Mitä me tarjoamme sinulle
• Motivoivat ansiot, sillä saat peruspalkan lisäksi kannustavan suoriteperusteisen palkan
• Monipuoliset työtehtävät huippubrändien parissa
• Ison talon henkilöstöedut, kuten alennusedun K-ryhmän kaupoissa, liikuntaedun ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen
• Pääset kehittymään ja kouluttautumaan brändien omien laadukkaiden koulutusohjelmien kautta
• Isona toimijana voimme tarjota sinulle laajat urakehitysmahdollisuudet
• Viimeisimmän teknologian mukaiset korjaamolaitteet ja laadukkaat työkalut

Tehtävässä toimiminen edellyttää muutamaa asiaa
• Ajoneuvomekaanikon koulutusta tai muuta soveltuvaa alan koulutusta
• Jonkin verran työkokemusta automekaanikon tehtävistä
• Ajokorttia (B)

Tarjoamme tähän tehtävään ulkopaikkakunnalta PK-seudulle rekrytoitavalle henkilölle 1000€ muuttobonuksen! Muuttobonuksen maksaminen edellyttää että tehtävään rekrytoidun henkilön kotipaikkakunta sijaitsee vähintään 150 kilometrin päässä PK-seudun toimipisteestämme. Bonus maksetaan kahdessa erässä.

Uskomme että asiakaskokemus autohuollossa voi olla entistäkin parempi! Me K-Autossa panostamme kaikessa palvelussamme tinkimättömään laatuun ja työntekijöidemme ylivertaiseen ammattitaitoon. Merkkihuoltomme ja korjaamomme mekaanikot käyvät läpi autovalmistajien erikoiskoulutuksen, sähköautojen vaatimaa korkeajänniteosaamista myöten.

Mikäli toivot lisätietoja tehtävästä, voit joko soittaa tai lähettää minulle sähköpostia: Aki Kanerva, puh. 050 390 5362, email: aki.kanerva@k-auto.fi

Hakemuksesi voit lähettää 31.10.2022 mennessä oheisen linkin kautta. Tehtävä täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä, joten toimithan nopeasti.

Osana rekrytointiprosessiamme suoritamme huumausainetestauksen ennen työsuhteen alkua.

-------------------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa.

K-Auto on Volkswagen-konsernin valmistamien autojen maahantuontiin, vähittäiskauppaan ja palveluihin erikoistunut yritys, joka kehittää myös edistyksellisiä autoalan palvelukonsepteja. K-Auto on markkinajohtaja Suomessa.
www.k‐auto.fi

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen ravitsemukseen ja verojen maksamiseen, luokissa Terveys ja Yhteiskunta.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Mekaanikkoja K-Auton Audi-huoltoon Vantaalle

Vantaa
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 01.11.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti