Skip to main content

Mekaanisia varustelijoita Otanmäkeen

Haemme nyt yhteistyökumppanimme Skoda Transtechin kasvun tueksi MEKAANISIA VARUSTELIJOITA pitkäkestoiseen työsuhteeseen. Valitut henkilöt aloittavat työnsä sovitusti syksyn 2023 aikana.

TYÖTEHTÄVÄT:
Tehtävät sisältävät prosessimaista työskentelyä mekaanisen varustelun linjastolla. Vastuullasi on toimia osana suurempaa prosessia ja omalta osaltasi varmistaa prosessin eteneminen aikataulussa omassa vuorossasi. Taitojesi ja osaamisesi mukaan, voit päästä etenemään vaativampiin tehtäviin.

Tehtäviisi voi kuulua esimerkiksi:
-eristystehtävät
-lattiaelementtien ja ilmakanavien asennus
-lattioiden hionta ja mattojen liimaus
-ohjaamon varustelu
-telivarustelu
-sisä- ja ulkopanelointi

Tehtävässäsi raportoit työnjohtajalle ja toimit osana tiimiä useamman varustelijan kanssa. Työtä tehdään kahdessa vuorossa ja vuorot vaihtuvat viikoittain. Saat taatusti osaavan työnjohtajan ja tiimin tuen työssäsi menestymiseen.

TARJOAMME SINULLE:
Pitkäkestoisen työsuhteen vakavaraisen työnantajan palveluksessa, mahdollisuuden kasvaa kansainvälisessä organisaatiossa ja luoda juuri omannäköinen urapolku. Skoda Transtechilla pääset osaksi yli 700 ammattilaisen kasvavaa joukkoa. Työnteossa korostuvat asiakaslähtöisyys, tuloksellisuus, yhteistyö sekä laatu. Työssäsi osallistut Pohjoismaiden johtavan raidekalustotuotannon kehitykseen, tähdäten kohti ympäristöystävällisempää tulevaisuutta ja yhä toimivampaa joukkoliikennettä.

ODOTAMME HAKIJALTA:
-tehtävään soveltuvaa ammatillista peruskoulutusta tai kokemusta vastaavista tehtävästä
-huolellisuutta ja tarkkuutta
-hyvää silmä-käsi koordinaatiota
-oma-aloitteisuutta ja halua oppia uusia asioita
-valmiutta 2-vuorotyöhön
-kykyä noudattaa työohjeita ja piirustuksia

Persoonana odotamme sinulta sitoutumista työtehtävään pitkällä tähtäimellä sekä kykyä työskennellä prosessimaisesti tuotantolinjalla. Olet helposti lähestyttävä persoona, joka luo ympärilleen positiivisen ja hyvän ilmapiirin. Lisäksi tehtävässä vaaditaan tarkkaa ja huolellista työskentelyotetta ja hyvää fyysistä kuntoa. Kykenet omaksumaan ja noudattamaan ohjeistuksia. Tehtävä edellyttää joko suomen, tai englannin kielen hallintaa.

Työssä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.
Rekrytoinnista vastaa Adecco Kajaani ja työt aloitetaan Adeccon kirjoilla. Määrätyn työssäoloajan jälkeen Sinulla on mahdollisuus siirtyä Skoda Transtechin kirjoille tilanteen ja halusi mukaan. Työsopimuksen voimaantulo edellyttää läpäistyn huumausainetestin.

YRITYKSESTÄ:
Skoda Transtech Oy, joka tunnetaan nimellä Skoda Group Region North, on osa Skoda Transportation Groupia. Olemme Euroopan johtava vaativiin olosuhteisiin suunnitellun raidekaluston valmistaja ja merkittävä vaativien konepajatuotteiden sopimusvalmistaja. Kiskokalustotuotteiden suunnittelusta ja valmistuksesta Skodalla on kokemusta yli kolmen vuosikymmenen ajalta, ja he ovat erityisen ylpeitä valmistamistaan kaksikerroksisista matkustajavaunuista sekä matalalattiaraitiovaunuista. Pääkonttori sijaitsee Oulussa, tehdas Otanmäessä ja kunnossapitoyksiköt toimivat Helsingissä sekä Tampereella.

OTA YHTEYTTÄ:
Lisätietoja tehtävästä antavat rekrytointikonsultit:
Heli Keränen p. 050 44444 65 / [email protected]
Sanna Kovalainen p. 050 44444 25 / [email protected]

Avainsanat: mekaaninen varustelija, tehdastyö, varustelu, Kainuu, metalliala, Adecco Finland, Adecco, Skoda Group

Lisätietoja tehtävästä antaa: Heli Keränen, [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Mekaanisia varustelijoita Otanmäkeen

Adecco
Kajaani
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 23.09.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti