Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Mekaniikkasuunnittelija, Valtra Unlimited

Valtra Oy Ab kehittää, valmistaa, markkinoi ja huoltaa Valtra-traktoreita. Valtra kuuluu yhtenä avainbrändeistä AGCO-yhtymään, joka on maailman kolmanneksi suurin maatalouskoneiden suunnittelija, valmistaja ja myyjä. Valtran asiakaslähtöinen ja yksilöllinen toimintatapa on ainutlaatuinen alallaan. Markkinajohtajuus Pohjoismaissa ja kolmas sija Latinalaisessa Amerikassa ovat osoitus tuotteiden ja palveluiden korkeasta laadusta ja nykyaikaisista teknisistä ratkaisuista.

Valtra Unlimited -studiolla varustamme traktorit vastaamaan asiakkaidemme tarpeita, heidän toiveidensa mukaan. Varustamme Valtra -traktorit tien kunnossapitoon, metsätyöhön tai kunnallistyöhön tai lisäämme erityisominaisuuksia maatilan tarpeisiin tai jopa maanpuolustus- tai sotilaallisiin tarkoituksiin. https://www.valtra.fi/traktorit/valtra-unlimited.html

Tutustu meihin: https://www.youtube.com/watch?v=aWsVtSWTXHg

Nyt etsimme Unlimited-tiimiimme Suolahteen MEKANIIKKASUUNNITTELIJAA

Mekaniikkasuunnittelijana keskityt suunnittelutyössäsi traktorin lisävarusteisiin ja erilaisiin lisävarusteiden kiinnittämisratkaisuihin (kuten kannakkeet). Työkokemuksesi sijaan odotamme sinulta aitoa kiinnostusta suunnittelutyöhön sekä halua oppia ja kehittyä suunnittelutyön ammattilaiseksi!

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus ja suunnittelujärjestelmät (AutoCAD, SolidWorks, Creo) ovat sinulle tuttuja työkaluja, joita käytät sujuvasti.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja tehtävä on elokuun 2023 loppuun saakka kestävä määräaikaisuus. Työaikasi on arkisin toimistoaikojen puitteissa ja työpisteesi sijaitsee Äänekosken Suolahdella.

Lähde hakuun mukaan jättämällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen 8.2.2023 mennessä oheisen linkin kautta https://go-on.fi/tyopaikat/mekaniikkasuunnittelija-valtra-unlimited-1350.... Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylän HR-asiantuntija Outi Räsänen, puh. 044 334 6292, [email protected].

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Mekaniikkasuunnittelija, Valtra Unlimited

Keski-Suomi
Jyväskylä
Äänekoski
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 09.02.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti