Skip to main content

Metalliteollisuuden työnjohtaja, kesätyö

Etsimme asiakasyritykseemme Keuruulle

TYÖNJOHTAJAA

metalliteollisuuden alalle kesäksi 2023. Työt alkavat toukokuun alussa ja kestävät elokuun loppuun.

Etsimme joukkoomme tulevaisuuden osaajaa, jolla on kiinnostusta kehittyä metalliteollisuuden työnjohdollisissa tehtävissä. Etsimämme sosiaalinen tiimipelaaja voi olla esimerkiksi konetekniikan opiskelija tai alalta vasta valmistunut. Työnjohtajalle tärkeitä ominaisuuksia ovat erityisesti hyvät vuorovaikutustaidot, kehittämishalukkuus, aktiivisuus ja oma-aloitteisuus. Työnjohtajana toimit lähiesihenkilönä yrityksessä työskenteleville tuotannon ammattilaisille ja hoidat muita päivittäisiä työnjohtoon liittyviä tehtäviä. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kieltä.

Asiakasyrityksessämme pääset työskentelemään monipuolisissa tehtävissä osana mukavaa ja kansainvälistä työyhteisöä, jossa joustavuus ja työntekijöistä huolehtiminen ovat avainasemassa. Työsopimus solmitaan määräaikaisuuden ajaksi Go On:n kanssa, mutta hyvällä tekijällä on kesän jälkeen mahdollisuus työllistyä asiakasyrityksen palvelukseen.

Mikäli koet olevasi etsimämme osaaja, lähde pienellä kynnyksellä mukaan hakuun. Haku on auki 26.3.2023 asti ja hakijoita voidaan haastatella jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Miia-Titta Hanhivaara, 044 334 6315, [email protected].

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Metalliteollisuuden työnjohtaja, kesätyö

Keski-Suomi
Jyväskylä
42700 Keuruu
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 24.03.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti