Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Metallityöntekijä

Haemme asiakkaallemme TECA Oy:lle osaavaa METALLITYÖNTEKIJÄÄ monipuoliseen työhön Mustasaareen!

Olisitko sinä etsimämme ammattitaitoinen metallialan osaaja, joka nauttii työssä itsenäisestä vastuun kantamisesta ja loistaa itseohjautuvalla työskentelytyylillään? Tässä loistava tilaisuus uusia tuulia kaipaavalle metallityöntekijälle, jolla on varma ote tekemiseen. 

Tehtävä

pitää sisällään pääasiallisesti ohutpeltityötä, mutta myös muita tehtäviä kuten särmäystä ja leikkaustöitä. Käytännössä valmistaisit pölynpoistojärjestelmiin putkia ja niiden osia sekä erilaisia ohutpeltiosia. Työ on kokoaikaista päivätyötä ja työtunnit sijoittuvat klo 7:00-15:30 väliin.

Hakuprosessi toteutetaan yhteistyössä Poolia Henkilöstövuokraus Oy:n kanssa ja tehtävässä työllistyt suoraan asiakkaallemme TECA Oy:lle.

Toivomme

että olet organisointikykyinen ja oma-aloitteinen tekijä, jolta löytyy motivaatiota menestyä metallityöntekijän roolissa. Lisäksi odotamme hakijoilta metallialan koulutusta ja/tai aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä suomen tai ruotsin kielen osaamista.

Tarjoamme

vakaan työsuhteen itsenäisessä roolissa vastuullisella työnantajalla yrityksessä, jonka tulevaisuusnäkymät ovat valoisat. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja jaksamistasi tuetaan mm. Tyky-setelein.

Kiinnostuitko?

Mahtavaa, nyt vain hakemusta tulemaan järjestelmämme kautta! Ole nopea, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Jonna Tunkkari puh. 040 198 0427, s-posti: [email protected].  

TECA Oy

on vuonna 1938 perustettu teollisuustuotteiden maahantuonti- ja myyntiyhtiö, jonka pääkonttori sijaitsee Vantaalla. Teollisuustuotteiden lisäksi TECA Oy tarjoaa vahvaa asiantuntijuutta erilaisten teollisuusratkaisujen ja -palveluiden muodossa. Kyseessä on omalla alallaan yksi Suomen johtavista toimijoista. Lue lisää: https://www.teca.fi/.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Metallityöntekijä

65630 Mustasaari
Kokopäiväinen

Julkaistu 12.04.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Yrityksen koko: 
50 - 99 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti