Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Metallityöntekijä, Hamina

Haemme Haminan alueelle

METALLITYÖNTEKIJÄÄ

Odotamme sinulta työtehtävään vaadittavaa koulutusta tai aiempaa kokemusta metallipajalla työskentelystä. Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta hitsauksesta tai levytöistä sekä oma-aloitteista ja tarkkaa työotetta. Kokemus mekaanisista huoltotöistä ja korjauksista katsotaan eduksi. Voit olla urasi alussa oleva tekijä, jolta kuitenkin luonnistuu itsenäinen työskentely hyvän perehdytyksen jälkeen tai alalla pidempään viihtynyt konkari. Tärkeintä on aito motivaatio ja sitoutuminen työtä kohtaan. Työssä tarvitaan suomen kielen taitoa.

Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Työ on vakituinen ja kokoaikainen.

Tarjoamme sinulle:

- Mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen
- Mielenkiintoiset työtehtävät ja laadukkaat työvälineet
- Kattavan perehdytyksen työtehtäviisi ja mahdollisuuden kehittyä alalla
- Kokemuksen mukaisen tuntipalkan, -otamme vastaan myös palkkatoiveita

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian ”hae työpaikkaa” linkistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Kotkan HR-asiantuntija Tanja Ahokas, puh. +358 44 7238 475. Emme valitettavasti käsittele sähköpostihakemuksia.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta http://www.go-on.fi.

 

 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Metallityöntekijä, Hamina

Kymenlaakso
Hamina
Kokopäiväinen

Julkaistu 05.12.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti