Skip to main content

Metallityöntekijä, Porin alue

METALLITYÖNTEKIJÄ, PORIN ALUE

Oletko kiinnostunut töistä metalliteollisuudessa? Kartoitamme tällä hetkellä Porin seudun metallialan osaajia erilaisiin tehtäviin.

Metallityöntekijänä työskentelet metalliteollisuuden tuotantotehtävien parissa. Käytät työssäsi erilaisia metallintyöstövälineitä, käsityökaluja tai koneita. Töitä tehdään useimmiten päivävuorossa tai kahdessa vuorossa maanantaista perjantaihin. Työtunteja viikossa kertyy 40 h ja työt ovat kokoaikatyötä. Työsuhteet ovat yleensä 12 kuukauden määräaikaisuuksia tai toistaiseksi voimassa olevia ja työsuhteen aikana on myös mahdollista siirtyä suoraan asiakasyritystemme kirjoille.

Metallityöntekijänä tärkeimpiä työtehtäviäsi ovat:
- metallintyöstö erilaisia työvälineitä käyttäen

Metallityöntekijänä työskentelet vuokratyösuhteessa, jolloin Adecco on työnantajasi. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan.

MITÄ TARJOAMME

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kartuttaa metallialan osaamistasi luotettavissa yrityksissä. Adeccon työntekijänä sinulle kuuluu myös liikunta- sekä koulutusetuuksia. Palkkaa sinulle maksetaan aiempi kokemuksesi huomioiden. Monissa tehtävissä metallityöntekijän aloituspalkka on noin 13 euroa / h, mutta mielellämme kuulemme myös oman palkkatoiveesi. Työsuhteen pohjana noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

- mahdollisuuden kartuttaa metallialan osaamistasi
- lähtöpalkka 13 euroa / h
- kokemuksesi huomioidaan palkkauksessa
- Adeccon liikunta- ja koulutusetuudet

ODOTAMME SINULTA

Tehtävässä menestymiseksi sinulla on mieluusti jo aiempaa kokemusta metallialan tehtävistä ja metallintyöstöstä tai vähintäänkin pohjana loppuun suoritetut metallialan opinnot ja harjoittelut. Monet metallialan työt vaativat vakaata kättä sekä erinomaista tarkkuutta, usein sinun tulisi myös osata lukea piirustuksia. Monissa asiakasyrityksissämme sujuva suomen kielen taito on edellytys tehtävässä menestymiselle. Vuorotöiden ja työpaikkojen sijaintien vuoksi, sinulla tulisi olla mahdollisuus myös oman auton käyttöön.

Työtehtävän kannalta tärkeitä ominaisuuksia ovat:
- aiempi kokemus metallialan työtehtävistä ja metallin työstöstä
- vähintäänkin loppuun suoritetut metallialan opinnot
- erinomaista tarkkuutta
- piirustustenlukutaito
- mahdollisuus oman auton käyttöön

YRITYKSESTÄ

Olemme yli 20 vuoden ajan yhdistäneet taitavia työntekijöitä mielenkiintoisiin työpaikkoihin. Adecco on osa maailman suurinta ja johtavaa henkilöstöratkaisuja tarjoavaa Adecco Groupia, jolla on maailmanlaajuisesti 5000 toimipistettä yli 60 maassa. Globaalista taustastamme huolimatta meillä on vankka paikallistuntemus Suomen eri alueista. Lue lisää meistä osoitteessa www.adecco.fi.

OTA YHTEYTTÄ

Haethan tehtävää 5.11.2023 mennessä. Jos sinulla on kysyttävää työtehtävästä tai hakuprosessista, otathan yhteyttä hausta vastaavaan HR-konsulttiin Adeccolla:

Sini Tuomisalo, Adecco 040-664 1447 ja [email protected]

Kiitos hakemuksestasi!

AVAINSANAT
Metallityöntekijä, metalli, metallintyöstö, työstömenetelmät, Pori, Adecco

Lisätietoja tehtävästä antaa: Sini Tuomisalo, [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Metallityöntekijä, Porin alue

Adecco
Pori
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 04.12.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti