Skip to main content

Metallityöntekijöitä Laihialle

Etsimme asiakkaallemme Laihialle metallialan tuotantotyöntekijöitä.

Työtehtävät sisältävät pääasiassa metallialan koneenkäyttöä, viimeistelyä sekä mahdollisesti myös kokoonpanoa. Katsomme vahvuudeksi mikäli sinulla on aiempaa metallialan työkokemusta tai alan koulutus. Myös harrastuneisuus tekniikkaa kohtaan on etu tehtävää haettaessa.

Tärkeintä tehtävässä on positiivinen asenne ja aito halu kehittää itseään alan työntekijänä. Toivomme että olet työntekijänä oma-aloitteinen, ahkera ja joustava. Työsuhde on aluksi määräaikainen mutta määräaikaisuuden jälkeen on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen.

Työhön valitulle henkilölle järjestetään kattava perehdytys työtehtäviin.

Rekrytointia hoitaa Barona ja valitut henkilöt työllistyvät työsuhteeseen Barona Teollisuus Oy:lle. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Rinta-Valkama Baronalta numerosta 050 597 4102 arkisin klo 8-16.

Hae paikkaa viimeistään 30.11.2023 21:59 mennessä.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Metallityöntekijöitä Laihialle

Barona Teollisuus
66400 Laihia
Vaasa
61500 Isokyrö
65630 Mustasaari
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 27.11.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti