Skip to main content

Metallityöntekijöitä Otanmäkeen

Haemme nyt yhteistyökumppanimme Skoda Transtechin kasvun tueksi METALLI TYÖNTEKIJÖITÄ pitkäkestoiseen työsuhteeseen. Valitut henkilöt aloittavat työnsä niin pian kuin mahdollista.

TYÖTEHTÄVÄT:
Tehtävät sisältävät prosessimaista työskentelyä osana mekaanista varustelua. Työtehtävät koostuvat mm. metallipartikkeleiden pyöristämisestä hiomalla.

Työtä tehdään kolmessa vuorossa, ma-pe ja vuorot vaihtuvat viikoittain. Saat taatusti osaavan työnjohtajan ja tiimin tuen työssäsi menestymiseen.

TARJOAMME SINULLE:
Pitkäkestoisen työsuhteen vakavaraisen työnantajan palveluksessa, mahdollisuuden kasvaa kansainvälisessä organisaatiossa ja luoda juuri omannäköinen urapolku. Skoda Transtechilla pääset osaksi yli 700 ammattilaisen kasvavaa joukkoa. Työnteossa korostuvat asiakaslähtöisyys, tuloksellisuus, yhteistyö sekä laatu. Työssäsi osallistut Pohjoismaiden johtavan raidekalustotuotannon kehitykseen, tähdäten kohti ympäristöystävällisempää tulevaisuutta ja yhä toimivampaa joukkoliikennettä.

ODOTAMME HAKIJALTA:
-tehtävään soveltuvaa ammatillista peruskoulutusta tai kokemusta vastaavista tehtävästä
-huolellisuutta ja tarkkuutta
-hyvää asennetta ja oppimishalukkuutta
- valmiutta kolmivuorotyöhön

Persoonana odotamme sinulta sitoutumista työtehtävään pitkällä tähtäimellä sekä kykyä työskennellä prosessimaisesti tuotantolinjalla. Olet helposti lähestyttävä persoona, joka luo ympärilleen positiivisen ja hyvän ilmapiirin. Lisäksi tehtävässä vaaditaan tarkkaa ja huolellista työskentelyotetta ja hyvää fyysistä kuntoa. Kykenet omaksumaan ja noudattamaan ohjeistuksia. Tehtävä edellyttää joko suomen, tai englannin kielen hallintaa.

Työssä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta.
Rekrytoinnista vastaa Adecco Kajaani ja työt aloitetaan Adeccon kirjoilla. Määrätyn työssäoloajan jälkeen Sinulla on mahdollisuus siirtyä Skoda Transtechin kirjoille tilanteen ja halusi mukaan. Työsopimuksen voimaantulo edellyttää läpäistyn huumausainetestin.

YRITYKSESTÄ:
Skoda Transtech Oy, joka tunnetaan nimellä Skoda Group Region North, on osa Skoda Transportation Groupia. Olemme Euroopan johtava vaativiin olosuhteisiin suunnitellun raidekaluston valmistaja ja merkittävä vaativien konepajatuotteiden sopimusvalmistaja. Kiskokalustotuotteiden suunnittelusta ja valmistuksesta Skodalla on kokemusta yli kolmen vuosikymmenen ajalta, ja he ovat erityisen ylpeitä valmistamistaan kaksikerroksisista matkustajavaunuista sekä matalalattiaraitiovaunuista. Pääkonttori sijaitsee Oulussa, tehdas Otanmäessä ja kunnossapitoyksiköt toimivat Helsingissä sekä Tampereella.

OTA YHTEYTTÄ:
Lisätietoja tehtävästä antavat rekrytointikonsultit:
Heli Keränen p. 050 44444 65 / [email protected]
Sanna Kovalainen p. 050 44444 25 / [email protected]

Avainsanat: metallityöntekijä, metalliala, tehdastyö, Kainuu, Adecco Finland, Adecco, Skoda Group

Lisätietoja tehtävästä antaa: Heli Keränen, [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Metallityöntekijöitä Otanmäkeen

Adecco
Kajaani
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 23.09.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti