Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Metsäasiantuntijoita

Etsitkö urallasi uutta suuntaa ja vastuullisuutta? Ovatko ekologiset arvot sinulle tärkeitä ja haluatko tulla osaksi Laanian tarinaa ja tekemään merkityksellistä työtä? Haemme asiakkaallemme Laanialle kahta metsäasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen Pohjois-Savon/Kainuun alueelle.

Työtehtävät

Haemme kahta metsäasiantuntijaa puunhankinnallisiin tehtäviin, Pohjois-Savon ja Kainuun alueille. Työsi sisältää sekä toimistotyötä, jota voi tehdä osin etänä, että matkatyötä omalla toimialueellasi. Tapaat asiakaskäynneilläsi maastossa metsänomistajia ja muita yhteistyötahoja. Puunkorjuussa ja toimitusten hoidossa teet yhteistyötä Laanian muiden toimihenkilöiden kanssa.

Liikut mielelläsi metsässä. Koet, että sinulla on asioihin ratkaisukeskeinen, sujuva asenne ja hyvät vuorovaikutustaidot. Keskustelet mielelläsi oma-aloitteisesti asiakkaidemme, metsänomistajien kanssa.

Mitä toivomme sinulta

 • Metsätalousinsinöörin tai metsänhoitajan tutkintoa.
 • Aiempaa kokemusta puunhankinnan operatiivisista tehtävistä. 
 • Suomen kielen kirjallista ja suullista osaamista. 
 • Sanavalmiutta ja sosiaalista asennetta. 
 • Eduksesi katsomme hyvän tuntemuksen bioenergiasta, metsänhoidosta ja metsätaloudesta. 
 • B-ajokorttia ja oman auton käyttöä. 

Luonteeltasi olet yhteistyökykyinen ja -haluinen sekä keskusteleva. Olet oma-aloitteinen ja kartoitat vastuualueesi uusia ja jo tunnetumpia asiakkaita. Toimit jatkuvassa yhteistyössä tiimisi kanssa ja olet tavoitteellinen, sinnikäs ja itseohjautuva. 

Mitä tarjoamme

 • Näköalapaikan Suomen johtavassa energiapuun hankintayhtiössä.
 • Mahdollisuuden kehittää omaa ammatillista osaamistaan.
 • Monipuolisen tehtävän ja vastuun omasta puunhankinta-alueesta. 
 • Kilpailukykyiset työsuhteen edut ja joustavan etätyömahdollisuuden.
 • Hyvät työterveyspalvelut.
 • Nuorekkaan ja aktiivisen työyhteisön. 

Heräsikö mielenkiintosi?

Kiinnostuitko? Hienoa! Jätä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten haethan pikimmiten. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilmoitus saatetaan sulkea jo ennen viimeistä hakupäivää.

Poolia toimii Laanian rekrytointikumppanina. Lisätietoa saat ottamalla yhteyttä rekrytointikonsultti Elina Leskiseen ([email protected] & 020 7290 835) tai Tarja Laaksoon ([email protected] & 020 7290 837).    

Laania Oy

Me Laanialla autamme metsänomistajia metsäomaisuuden arvon kasvatuksessa ja raaka-aineasiakkaitamme menestymään muutoksessa kohti hiilineutraalia tulevaisuutta. Hankimme metsänomistajilta asiakkaillemme energiaksi tai metsäteollisuuden raaka-aineeksi soveltuvaa puuta pysty- ja hankintakaupalla eri puolilla Suomea. Olemme luotettava, vakaa ja paikallinen kumppani niin metsänomistajille kuin teollisille asiakkaillemme. 

Meitä laanialaisia on jo reilut 100 henkilöä tekemässä 150 miljoonan liikevaihtoa Suomessa ja Baltiassa. 

https://laania.fi/

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Metsäasiantuntijoita

Kainuu
Pohjois-Savo
Etätyö, Kokopäiväinen

Julkaistu 24.10.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Yrityksen koko: 
100 - 249 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti