Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Metsänistuttajia, Parkano

Me Metsähallituksessa kasvatamme huomista. Hoidamme ja suojelemme luontoa, luomme mahdollisuuksia vastuulliselle liiketoiminnalle, tuotamme kestävästi hoidetuista metsistä uusiutuvaa raaka-ainetta sekä tarjoamme mahdollisuuksia nauttia luonnosta retkeillen ja eräillen. Miljoonat ihmiset saavat työstämme iloa, terveyttä ja hyvinvointia. Arvostamme monimuotoisuutta ja edistämme yhdenvertaisuutta työyhteisössämme sekä kannustamme monenlaisista taustoista tulevia hakemaan meille töihin. Meitä on yli tuhat ympäri Suomen, liity osaksi monimuotoista joukkoamme!

Metsähallitus Metsätalous Oy hakee kesäksi neljää metsänistuttajaa Länsi-Suomen metsätiimiin Parkanoon. Työsuhteen kesto 2 viikkoa aikavälillä 5.6.-18.6.2023. 

Istuttajana tehtäviisi kuuluu eri puulajien istuttaminen maastokohteisiin suunnitelman mukaisesti. Työ tehdään pääosin Parkanon alueella.

Edellytämme sinulta hyviä maastossa liikkumisen taitoja, hyvää fyysistä kuntoa ja vähintään 16 vuoden ikää. Arvostamme aikaisempaa kokemusta istutustöistä, mutta se ei ole välttämätöntä. Tarjoamme sinulle aktiivisen ja ulkoiluhenkisen kesätyön yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa, osana mukavaa työyhteisöä.

Työmaille kulkeminen sovitaan työsuhteen alussa tapauskohtaisesti. Ajo-oikeus (mopo tai auto) katsotaan eduksi kohteelta toiselle liikuttaessa, mutta ei ole välttämätön.

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.3.2023 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaa metsänhoidon operaatioasiantuntija Tomi Hautamäki, p. 040-5693806, [email protected]


Hakuaika päättyy: 31.03.2023 klo 23:59

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Metsänistuttajia, Parkano

39700 Parkano
Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 01.04.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti