Skip to main content

Mielenterveys-/lähihoitaja, varahenkilöstö

Vakinainen työsuhde

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Terveys- ja päihdepalvelut, Psykiatrian- ja päihdepalvelujen varahenkilöstö

Työavain: SOTEPE-02-187-23
Haku Päättyy: 09.06.2023 klo 16:00
Palkka: 2257,74 e/kk
Palvelussuhde: 12.6.2023 tai sopimuksen mukaan
Työpaikan osoite: Nordenskiöldinkatu 20, 00250

Haemme mielenterveys- ja päihdetyöhön suuntautunutta lähihoitajaa Auroran sairaalan varahenkilöstöön 12.6.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Auroran sairaalan varahenkilöstö palvelee psykiatria ja päihdepalvelujen ensilinjan palveluita, mielialahäiriöpalveluita, psykoosi- ja päihdepalveluja sekä asumisentukea. Varahenkilöstön lähihoitajat työskentelevät sairaalan noin 30 eri yksikössä. Työ on kolmivuorotyötä.

Tehtävät edellyttävät hyviä yhteistyötaitoja ja kykyä toimia joustavasti nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Lisäksi tehtävä edellyttää näyttöön perustuvan hoitotyön taitoja ja halukkuutta oppia uutta psykiatrian-ja päihdepotilaiden hoitotyöstä. Tarjoamme sinulle haasteellisen työn lähes päivittäin vaihtuvassa työympäristössä.

Työryhmällä on työnohjaus ja säännölliset tiimipalaverit. Perehdytämme hyvin työtehtävään ja koulutamme henkilökuntaa säännöllisesti.
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Kelpoisuusehdot

Lähihoitajan tutkinto, suuntautuminen mielenterveys- ja päihdetyöhön tai mielisairaanhoitajan tai mielenterveyshoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa (Laki 1227/2016)

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kiinnitämme erityistä huomiota kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin.

Sopimusala
SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa
Koordinaattori Julia Vikström
p. 050 349 6794 (ma, ke & pe)

Lisätietoa
https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti