Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Mittaaja, Veljekset Kellola Oy

Veljekset Kellola Oy on raahelainen täyden palvelun laadukas, tehokas ja joustava maansiirron ja puunkorjuun yritys. Vuonna 1998 perustettu Veljekset Kellola tarjoaa ammattitaitoista palvelua paitsi Pohjois-Pohjanmaan alueella, myös muualla Suomessa. Koulutettu henkilökunta ja laaja alihankkijaverkosto varmistavat riittävän kapasiteetin suurten ja vaativienkin projektien hoitamiseen. Toiminnan kasvaessa ammattilaisjoukko kaipaa nyt vahvistusta monipuolisten projektien toteuttamiseen.

Etsimme suorarekrytointina asiakkaallemme Veljekset Kellolalle MITTAAJAA maanrakennusalan työmaakohteisiin.

Työmaiden sijainnit vaihtelevat ja niitä voi olla vuoden mittaan eri puolilla Suomea. Tällä hetkellä kohteita on esimerkiksi Pohjois-Pohjanmaalla ja Keski-Suomessa.

Tehtävä sisältää maastomittausten tekemistä työmailla sekä 3D-koneohjausmallien ja toteuma-aineiston tekemistä. Käytössä ovat nykyaikaiset 3D-mittauslaitteet ja ohjelmistot.

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta ja/tai tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. maanmittaaja tai mittausteknikko).

Lisäksi odotamme sinulta:

  • Työtehtävissä käytettävien ohjelmistojen osaamista (AutoCAD, 3D-Win)
  • Kykyä itsenäiseen ja itseohjautuvaan työskentelyyn
  • Suomen kielen taitoa, englannin kielen osaaminen on eduksi

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Työajat ovat joustavat ja pystyt itse suunnittelemaan oman työkalenterisi. Mittauskäynnit työmailla edellyttävät valmiutta liikkua eri puolille Suomea, mutta konttorilla tehtävät mallinnustyöt ja dokumentoinnit voit hoitaa etänä kotoa käsin. Läsnäoloa Raahen toimistolla ei pääasiassa edellytetä perehdytystä lukuun ottamatta. Kotipaikkakuntasi voi siis olla myös muualla Suomessa.

Tarjolla on monipuolinen ja itsenäinen tehtävä kasvavassa raahelaisyrityksessä ja hyväntuulisessa työyhteisössä, jossa saat myös mahdollisuuden kasvattaa ammattitaitoasi. Kollegoiltasi saat asianmukaisen perehdytyksen ja tuen tehtävään.

Työt alkavat sopimuksen mukaan kevään tai kesän aikana. Palkkaus on neuvoteltavissa ja tehtävässä noudatetaan infra-alan työehtosopimusta. Lisäksi saat kattavat henkilöstöedut.

Rekrytoinnista vastaa henkilöstökumppani Go On Raahe. Lisätietoja antaa HR-asiantuntija Heidi Leppäkari: 045 261 4955, [email protected]

Jätä meille hakemuksesi ja kerro tarkemmin millaista osaamista sinulta löytyy mittaajan tehtävään!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Mittaaja, Veljekset Kellola Oy

Kainuu
Keski-Pohjanmaa
Keski-Suomi
Pohjois-Pohjanmaa
Kokopäiväinen

Julkaistu 13.04.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti