Skip to main content

Mobile Developer (Android)

Arbonaut etsii nyt Mobile Developeria kansainväliseen ja ketterään ohjelmistokehitystiimiinsä. Mobile Developerina olet luomassa jatkuvasti parempia paikkatietoratkaisuja luonnonvarojen vastuullisemman käytön tueksi niin julkisella kuin yksityiselläkin sektorilla. Projektit ovat monipuolisia ja kansainvälisiä - aiemmin Arbonaut onkin toteuttanut muun muassa erilaisia mobiilisovelluksia metsätiedon jakeluun ja keräykseen Suomessa, Sambiassa, Ugandassa ja Japanissa.

Työskentelet erilaisissa asiakasprojekteissa räätälöiden olemassa olevaa mobiilialustaa kulloisenkin projektin tarpeisiin. Vastaat mobiiliratkaisujen arkkitehtuurista sekä sovellusten kehittämisestä, minkä lisäksi työskentelet jatkokehityksen ja ylläpidon parissa. Projektista riippuen mobiilisovellus voi olla pääkäyttöliittymä tai toimia webbipohjaisen ratkaisun rinnalla. Nykyisestä tech stackista löytyy muun muassa Java ja Kotlin, erilaiset ohjelmointikirjastot (Kotlin Coroutines) ja riippuvuusinjektiokirjastot (kuten Hilt ja Koin) sekä Mapbox, MapLibre ja OpenLayers. Emme kuitenkaan odota sinun hallitsevan näitä kaikkia - hyvällä perusosaamisella uudetkin teknologiat oppii nopeasti.

Tehtävä sopii toimeentarttuvalle mobiilikehittäjälle, jolla on jo muutaman vuoden kokemusta natiivista Android-kehityksestä sekä valmiutta ja intoa kehittää omaa osaamista myös jatkossa. Teknisen osaamisen ja oppimiskyvyn lisäksi innostunut ote erilaisiin projekteihin ja joustavan tiimipelaajan asenne ratkaisevat.

Arbonaut tarjoaa sinulle:

 • Monipuolisen ja merkityksellisen työn paikkatietoratkaisujen ja luonnonvarojen vastuullisemman käytön parissa

 • Kansainvälisistä asiantuntijoista koostuvan tiimin ja uniikit, mielenkiintoiset projektit, joissa pääset hyödyntämään ja haastamaan omaa osaamistasi

 • Luottavaisen ja rennon työskentelyilmapiirin matalahierarkisessa organisaatiossa

 • Mahdollisuuden ammatilliseen kasvuun ja kehitykseen

 • Joustavat työajat ja mahdollisuuden työskennellä mistä käsin itse haluat

 • Kilpailukykyisen palkkauksen ja luontoisetuja, kuten työsuhdepyörä ja virike-etu

Toivomme sinulta:

 • Vähintään kolmen vuoden kokemusta natiivien Android-mobiilisovellusten kehityksestä Kotlinilla

 • Tietoa Clean Architecturesta tai MVVM:stä

 • Ymmärrystä paikkatietojärjestelmistä ja karttakomponenteista

 • Positiivista ja itseohjautuvaa asennetta sekä halua kehittää niin itseä kuin tiimiäkin

 • Erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja eri sidosryhmien kanssa

 • Suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Aiempi kokemus reaktiivisista ohjelmointikirjastoista (esim. Kotlin Coroutines)

 • Aiempi kokemus riippuvuusinjektiokirjastoista, kuten Hilt, Koin tai jokin muu

 • Aiempi kokemus paikkatiedosta sekä karttakomponenteista, kuten esimerkiksi Mapbox, OpenLayers, Here Wego, Google maps, MapLibre tai jokin vastaava

Tässä kokoaikaisessa ja vakituisessa tehtävässä työllistyt suoraan Arbonautille. Arbonautin toimipisteet sijaitsevat Joensuussa ja Helsingissä, mutta tarjolla on myös hyvät etätyömahdollisuudet ja halutessasi voit työskennellä jopa 100% etänä.

Olisiko tässä sinun seuraava mahdollisuutesi? Linkkaa LinkedIn-profiilisi tai lähetä ansioluettelosi (motivaatiokirje valinnainen) viimeistään 1.10.2023 aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Arbonautista voit lukea lisää osoitteessa: https://www.arbonaut.com/fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Tittamari Bilund ([email protected],+358 50 551 3395 ).

Arbonaut on vuonna 1994 perustettu luonnonvara-alan paikkatietoratkaisujen kehittämiseen ja kaukokartoitusaineistojen hyödyntämiseen erikoistunut teknologiayritys. Paikkatietosovellukset, metsävarojen inventointi, paikkatietoanalyysit ja metsien hiilivarainventointi- ja asiantuntijapalvelut ovat yrityksen päätuotteita.

Arbonaut tarjoaa asiakkailleen täyden palvelukokonaisuuden luonnonvaratiedon hallintaan - kattaen koko prosessin tiedon keruusta aina tietojen analysointiin ja ylläpitoon nykyaikaisilla paikkatietojärjestelmillä.Yritys toimii maailmanlaajuisesti ja tukee useiden valtioiden metsähallintoa tehostaen tiedon keräämistä, analysointia ja jakamista varmistaakseen paremman ja kestävän luonnonvarojen hallinnan. Arbonaut työllistää noin 65 eri alan osaajaa yli 15 eri kansallisuudesta. Yrityksen pääkonttori on Joensuussa ja sillä on myös sivutoimisto Helsingissä. Lue lisää Arbonautista ja sen palveluista täältä:https://www.arbonaut.com!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Mobile Developer (Android)

Arbonaut
Joensuu
Helsinki
Kokopäiväinen

Julkaistu 25.09.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti