Skip to main content

Monikielinen ohjaaja

Määräaikainen työsuhde

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Lukio- ja ammatillinen koulutus ja vapaa sivistystyö, Stadin ammatti- ja aikuisopisto

Työavain: KASKO-03-17-23
Haku Päättyy: 08.02.2023 klo 15:00
Palkka: 2796,52 €/kk
Palvelussuhde: 1.3.2023 - 31.12.2023
Työpaikan osoite: Hattulantie 2, 00550

Haemme arabian-, somalin- tai ukrainankielen taitoisia monikielisiä ohjaajia ammatilliseen koulutukseen.

Monikielisen ohjaajan tehtävänä on maahanmuuttajataustaisten opiskelijoiden osallisuuden tukeminen. Ohjaaja tukee opiskelijoiden opintojen ja osaamisen hankkimisen etenemistä ja hyvinvointia yhdessä oppimisyhteisön muun henkilöstön kanssa. Ohjaaja toimii Stadin ammatti- ja aikuisopistossa yhteisöllisyyttä vahvistaen ja opiskelijoiden osallisuutta edistäen erilaisissa oppimisympäristöissä.

Ohjaus sisältää muun muassa opiskelijoiden yksilöllisten tarpeiden huomioimista, oikeanlaisen tuen piiriin ohjaamista sekä yhteistyötä opiskelijoiden perheiden ja verkostojen kanssa. Opetus ja opinto-ohjaus eivät kuulu ohjaajan työtehtäviin.

Ohjaaja työskentelee itsenäisesti sekä yhteistyössä moniammatillisten oppimisyhteisöjen kanssa. Lisäksi ohjaaja kehittää yhteistyötä järjestöjen ja muiden Helsingin kaupungin toimijoiden kanssa. Ohjaajan edellytetään myös kehittävän tehtävänkuvaansa aktiivisesti. Hyvät vuorovaikutustaidot sekä vahva oma-aloitteisuus tukevat työssä onnistumista.

Monikieliset ohjaajat sijoittuvat Stadin ammatti- ja aikuisopiston eri kampuksille.


Kelpoisuusehto:

Soveltuva korkeakoulututkinto, esimerkiksi sosionomin tai yhteisöpedagogin tutkinto sekä suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Työsuhteeseen otettavan tulee toimittaa itseään koskeva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote.

Lisäksi edellytämme kokemusta nuorten kanssa työskentelystä.

Luemme eduksi monipuolisen kielitaidon, kokemuksen verkostoyhteistyöstä, kaupungin ohjaus- ja palvelujärjestelmien tuntemuksen sekä omakohtaisen kokemuksen opinnoista Suomessa.

Maailman paras ja yhdenvertaisin paikka oppia!

Helsingin kasvatuksen ja koulutuksen toimiala on Suomen suurin ja monipuolisin varhaiskasvatuksen, esi- ja perusopetuksen, lukio- ja ammatillisen koulutuksen sekä vapaan sivistystyön opetuksen järjestäjä. Palvelemme vuosittain 136 000 helsinkiläistä yli 700 toimipaikassa 14 000 työntekijän osaamisella. Tarjoamme sinulle suuren ja vastuullisen työnantajan monipuoliset henkilöstöedut!

Opimme ja kokeilemme yhdessä. Tule mukaan kasvattamaan tulevaisuutta!

Tutustu meihin osoitteessa www.hel.fi/kasvatusjakoulutus ja somessa @HelsinkiOppii

Sopimusala
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa
apulaisrehtori Sari Slöör
040 3340963
sari.sloor@hel.fi

Lisätietoa
https://stadinao.fi/

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Monikielinen ohjaaja

Helsinki
Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 01.02.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti