Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Myyjä

Etsimme elektroniikkamyyjää Klaukkalan Nurmijärvelle!

Etsimme nyt Euronics-ketjuun kuuluvalle asiakkaallemme Klaukkalan Pörssi Oy:lle elektroniikkamyyjää vakituiseen tai osa-aikaiseen työsuhteeseen.

Asiakkaamme Klaukkalan Pörssi Oy on yli 40-vuotias, 100% suomalainen, maineikas ja vakavarainen perheyritys, joka keskittyy elektroniikan ja kodintekniikan vähittäiskauppaan. Liike on yksi alkuperäisistä Musta Pörssi kaupoista ja on toiminut ennen nykyistä Musta Pörssi nimellä 30 vuotta. Euronics on Euroopan suurin kodintekniikan ryhmä ja toimii 35 maassa. Yli 8.500 myymälää tavoittaa noin 600 miljoonaa asiakasta Euroopassa.

Tehtävän kuvaus

Elektroniikkamyyjän tehtävässä pääset tekemään sekä asiakaspalvelu- että myyntityötä. Kehittyessäsi työssä on vastuuta mahdollista saada lisää. Kiinnostus teknisiin tuotteisiin ja halu oppia jatkuvasti uutta on tässä tehtävässä oleellista. Tehtävään haetaan ulospäinsuuntautunutta sosiaaliset taidot omaavaa asiakaspalvelun ammattilaista tai sellaiseksi haluavaa. Tehtävässä parhaiten suoriutuu henkilö, joka on asiakaslähtöinen, oma-aloitteinen ja valmis heittäytymään.

Odotamme hakijalta kokemusta kaupan alalla työskentelystä sekä sujuvaa suomen kielen taitoa ja muu kielitaito katsotaan eduksi. Palkka määräytyy osaamisen mukaan. Työ on päivätyötä ja työvuorot sijoittuvat klo 9–19 välille.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Uniflexin kanssa ja tehtävässä työllistyy suoraan asiakkaalle.

Tarjolla on paikka alan johtavassa täysin suomalaisessa ja kauppiasvetoisessa yrityksessä.

Kiinnostuitko? Kerro meille osaamisestasi jättämällä hakemuksesi järjestelmän kautta. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Minna Savikko, s-posti: minna.savikko@uniflex.fi / puh. 040 660 4852. 

- Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti