Skip to main content

Myyjä (15-37,5h/vko) K-Market Kannelmäki, Helsinki

Hakuaika alkaa: 12.09.2023
Hakuaika päättyy: 01.10.2023

Haemme K-Market Kannelmäkeen reipasta ja luotettavaa myyjää tai myyjiä osa-aikaiseen (noin 15-37,5h/vko) työsuhteeseen valittavien hakijoiden tarpeesta riippuen.

K-Market Kannelmäki on vilkas oman kylän kauppa Kannelmäen juna-aseman välittömässä läheisyydessä. Kauppamme on inhimillisen kokoinen ja asiakas saa meiltä kaiken tarvitsemansa arjen pyörittämiseen ja vähän enemmän.

Työtehtäviin kuuluu työskentelyä kassalla, Postipisteellä sekä eri osastoilla. Katsomme eduksi aiemman kokemuksen kassa- tai Postipisteellä työskentelystä, mutta opetamme tarvittaessa riittävät taidot työskentelyyn. Tärkeintä työssä on kuitenkin asiakaspalveluhenkisyys, reippaus ja halu onnistua siinä, mitä ikinä aloittaakaan tekemään!

Työ voi sisältää työskentelyä kaikkina kaupan aukioloaikoina, mutta vuorot painottuvat kuitenkin iltoihin sekä viikonloppuihin. Työn ohessa on mahdollista edetä vastuutehtäviin tai kouluttautua kaupan alalla eteenpäin.

Palkkaus kaupan alan TES tai sopimuksen mukaan ja töiden aloitus lokakuussa tai sopimuksen mukaan.

Hae paikkaa lähettämällä hakemuksesi 1.10.2023 mennessä sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Paikka tai paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Merkitsethän hakemukseen, millaisella tuntimäärällä haet tehtävää. Ilmoitamme erikseen vain haastatteluun kutsuttaville.

Lisätietoja tehtävästä antaa Antti Mielonen, [email protected] tai puh. 04578729240.

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

K:laisten kädenjälki näkyy päivittäin miljoonien ihmisten arjessa ja yhteiskunnassa Suomessa, pohjoismaissa ja Baltiassa: miten syömme, liikumme ja asumme vastuullisemmin nyt ja tulevaisuudessa. K:ssa saat ainutlaatuisen monipuoliset mahdollisuudet luoda omannäköisesi ura 40 000 K:laisen yhteisössä, kolmella toimialallamme, seitsemässä maassa.

K-ryhmä on valittu useasti maailman vastuullisimpien kauppojen joukkoon. Jatkuvasti uudistuva K on edelläkävijä kaupan digitalisoimisessa, kauppakohtaisten valikoimien ja digityökalujen kehittämisessä ja asiakkaan datapohjaisessa palvelemisessa. K:laisilla on käytössään alan edelläkävijän teknologiat ja -työkalut ja työkavereina alan parhaat ammattilaiset - niin kaupoissa kuin toimistoilla.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myyjä (15-37,5h/vko) K-Market Kannelmäki, Helsinki

Kesko Oyj Kauppiaat
Helsinki
Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 02.10.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti