Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Myyjä (20 h/vko) K-Citymarket Kotka

Hakuaika alkaa: 01.06.2023
Hakuaika päättyy: 15.06.2023

Haluatko päästä työskentelemään osana huipputiimiä maailman vastuullisimman kaupan etulinjaan? Lukuisten henkilöstötutkimuksiemme mukaan meillä viihdytään ennen kaikkea mahtavan työporukan takia. Meillä töitä tehdään sekä itsenäisesti että yhdessä tiiminä rennossa ja hauskassa porukassa.

Haemme nyt myyjää määräaikaiseen työsuhteeseen K-Citymarket Kotkaan. Kysymyksessä on määräaikainen perhevapaan sijaisuus, joka päättyy 15.2.2024.

Meillä pääset työskentelemään upeassa ja viihtyisässä myymälässä. Houkuttelevat esillepanot ja laadukas asiakaskokemus ovat vahvuutemme ja myyjänä merkityksesi asiakkaan ostoskäynnin onnistumisessa on ratkaisevan tärkeä. Vastaat omalta osaltasi siitä, että kaupassa on kiva käydä. Käyttötavarassa työskentelet kodin, vapaa-ajan, sekä pukeutumisen tuoteryhmien parissa. Työtehtäviisi kuuluu muun muassa asiakkaiden huomiointi ja tervehtiminen, kuorman käsittely ja tarkistus, päivittäinen yhteiskuormanpurku, hyllysaatavuudesta huolehtiminen, myymäläkunnon ja varastokunnon ylläpitäminen, sekä esillepanojen ja kampanjoiden rakentaminen. Varmistat, että tuotteet ovat siististi esillä ja hintamerkinnät ovat kunnossa. Varmistat osaltasi myös sujuvan kassapalvelun toteutumista avustamalla kassalla työskenteleviä työkavereitasi puhelimitse ja osallistumalla tarvittaessa ruuhkanpurkuun kassalla.

Tarjoamme sinulle

Meillä esihenkilötyöhön panostetaan ja saat osaavan esihenkilön tukemaan kehittymistäsi monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien kautta huippuporukassa. Vuosittaisen päällikkövalmennusohjelmamme kautta sinun on myös mahdollista kouluttautua kaupan esihenkilötehtäviin.

Tarjoamme hyvät työsuhde-edut, kuten henkilökunnan ostoedun K-ryhmän ketjuihin, ePassin ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.

Palkkaus on kaupan TES:in mukainen ja hyvät ilta- ja viikonloppulisät tuovat mukavan lisän palkkaan. Huomioithan, että palkka määritellään toimitettujen työ- ja opintotodistusten perusteella, joten varaudu toimittamaan ne rekrytoinnin edetessä.

Taidot ja odotukset

Tässä työtehtävässä tarvitset hyvät vuorovaikutustaidot ja innokasta palveluasennetta toimiessasi osana käyttötavaran tiimiä varmistaen sujuvan ja vaivattoman asiakaskokemuksen. Kuormamäärämme ovat ajoittain varsin suuria, minkä vuoksi hyvästä fyysisestä kunnosta on etua ja reipas työskentelyote on välttämätön. Nopeatempoinen työ, vaihtuvat sesongit ja kampanjat edellyttävät myös hyvää paineensietokykyä, järjestelmällisyyttä ja oma-aloitteisuutta.

Kokemus tai kaupan alan koulutus ovat plussaa, mutta tärkeintä on, että olet reipas, omaat iloisen asenteen ja halun kehittää itseäsi ja kauppamme toimintaa. Edellytämme suomen kielen taitoa, mahdollisuutta työskennellä kaupan kaikkina aukioloaikoina ja 18 vuoden ikää.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa osastopäällikkö Leena Parjanen, [email protected].

Lähetä hakemuksesi 15.6.2023 mennessä oheisen linkin kautta.

Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Sähköpostilla tulleita työhakemuksia emme huomioi rekrytointiprosessissa.

K:laisten kädenjälki näkyy päivittäin miljoonien ihmisten arjessa ja yhteiskunnassa Suomessa, pohjoismaissa ja Baltiassa: miten syömme, liikumme ja asumme vastuullisemmin nyt ja tulevaisuudessa. K:ssa saat ainutlaatuisen monipuoliset mahdollisuudet luoda omannäköisesi ura 45 000 K:laisen yhteisössä, kolmella toimialallamme, seitsemässä maassa.

K-ryhmä on valittu useasti maailman vastuullisimpien kauppojen joukkoon. Jatkuvasti uudistuva K on edelläkävijä kaupan digitalisoimisessa, kauppakohtaisten valikoimien ja digityökalujen kehittämisessä ja asiakkaan datapohjaisessa palvelemisessa. K:laisilla on käytössään alan edelläkävijän teknologiat ja -työkalut ja työkavereina alan parhaat ammattilaiset - niin kaupoissa kuin toimistoilla.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myyjä (20 h/vko) K-Citymarket Kotka

Kotka
Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 16.06.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti