Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Myyjä (25h/vko) K-Market Hakalantori, Hyvinkää

Hakuaika alkaa: 03.08.2023
Hakuaika päättyy: 13.08.2023

Yksi sai opiskelupaikan, toiselle avautui paikka meidän tiimissä!

Tykkäätkö hyvästä sykkeestä toiminnallisessa ympäristössä? Haluatko oppia koko ajan uutta ja ottaa vastuuta? Oletko valmis käärimään hihasi ja laittamaan hommat rullaamaan?

Innostutko asiakkaiden kohtaamisesta? Entä tiimityötaidot - niitä kyllä tarvitaan!

Olisitko sinä meidän tiimin uusi tyyppi?

Haluamme innostuneen ja vastuuntuntoisen myyjän huolehtimaan erinomaisesta kauppakokemuksesta K-Market Hakalantorilla.

K-Market Hakalantori on hyvän tuulen ostospaikka, oman kylän kauppa, jolla on jo pitkä historia. Meillä on tiimissä erilaisia osaajia lyhyemmällä ja pidemmällä kokemuksella - tiimissä jokaisella on oma tärkeä roolinsa ja vastuunsa! Tule mukaan ylläpitämään ja kehittämään kauppaa koko ajan paremmaksi ostospaikaksi asiakkaillemme. Meillä koko tiimi osallistuu uuden henkilön perehdyttämiseen ja samalla opit tuntemaan uudet työkaverisi. Asenne on tärkein työkalusi.

Kokemus tai koulutus kaupan alasta on ehdottomasti plussaa. Myös Matkahuollon ja Veikkauksen palveluiden tuntemisesta on etua työssäsi. Työ sopii loistavasti myös opiskelun oheen. Vuorot painottuvat iltoihin ja viikonloppuihin. Tehtävä alkaa heti, kun sopiva henkilö löytyy.

Odotamme sinulta:

 • oma-aloitteisuutta
 • tiimityötaitoja
 • työtä pelkäämätöntä asennetta
 • iloista asiakaspalveluasennetta
 • positiivista ja reipasta mieltä
 • vastuunottokykyä
 • sujuvaa suomen kielitaitoa
 • vähintään 18-vuoden ikää

Pääset suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta. K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.

Tarjoamme sinulle:

 • monipuolisen ja vastuullisen työn
 • mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
 • ison konsernin lukuisat koulutusvaihtoehdot
 • K-ryhmän ostoedun
 • hauskat ja innostavat työkaverit

Kauppa on meidän intohimomme ja teemme sitä kuunnellen asiakkaitamme herkällä korvalla. Tarjoamme laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehitämme uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.

Olemme iso ja vahva ryhmä mutta tarjoamme välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. Siksi voit meillä kehittää luottavaisesti vahvuuksiasi kaupan tekijänä. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tuija Satamo, puh 050-5330969 arkisin klo 9-17.

Lähetä hakemuksesi 13.8.2023 mennessä sähköpostitse osoitteeseen: [email protected]

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

K:laisten kädenjälki näkyy päivittäin miljoonien ihmisten arjessa ja yhteiskunnassa Suomessa, pohjoismaissa ja Baltiassa: miten syömme, liikumme ja asumme vastuullisemmin nyt ja tulevaisuudessa. K:ssa saat ainutlaatuisen monipuoliset mahdollisuudet luoda omannäköisesi ura 40 000 K:laisen yhteisössä, kolmella toimialallamme, seitsemässä maassa.

K-ryhmä on valittu useasti maailman vastuullisimpien kauppojen joukkoon. Jatkuvasti uudistuva K on edelläkävijä kaupan digitalisoimisessa, kauppakohtaisten valikoimien ja digityökalujen kehittämisessä ja asiakkaan datapohjaisessa palvelemisessa. K:laisilla on käytössään alan edelläkävijän teknologiat ja -työkalut ja työkavereina alan parhaat ammattilaiset - niin kaupoissa kuin toimistoilla.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myyjä (25h/vko) K-Market Hakalantori, Hyvinkää

Kesko Oyj Kauppiaat
Hyvinkää
Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 02.10.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti