Skip to main content

Myyjä (30-37,5h/vko) K-Market Pitsitehdas, Kuusilahdentie ja Kauppapuistikko, Vaasa

Hakuaika alkaa: 16.04.2023
Hakuaika päättyy: 31.05.2023

Etsimme ruokakaupasta ja asiakaspalvelusta innostunutta ja kehittämishaluista myyjää monipuolisiin kaupan työtehtäviin.

Haluamme tarjota asiakkaillemme ensi luokkaista asiakaspalvelua ja onnistuneita asiakaskokemuksia sekä monipuolisia lähipalveluita helpottamaan arkea. Meille on tärkeää, että kaupasta löytyy myös aina jotain uutta ja mielenkiintoista. Kauppamme K-Market Pitsitehdas, K-Market Kuusilahdentie ja K-Market Kauppapuistikko sijaitsevat Vaasan ydinkeskustassa ja sen lähialueilla.

Haemme myyjää (30h-37,5h/vko) vakituiseen työsuhteeseen osaksi K-market Pitsitehtaan, K-market Kuusilahdentien ja K-market Kauppapuistikon tiimejä. Pääsääntöinen työpiste sovitaan sopivan henkilön löydyttyä. Meillä on mahdollisuus tarjota myös mm. osastokohtaista vastuuta.

Teemme hommia reippaassa tahdissa rennolla mielellä lämminhenkisessä ilmapiirissä. Töissä monipuoliset kaupan työtehtävät tekevät päivistäsi vaihtelevia ja kiinnostavia.

Uskomme yhdessä tekemisen voimaan, ja siksi meillä kauppoja kehitetään asiakaslähtöisesti yhdessä henkilökunnan ja kauppiaan kanssa. Mikäli arvostat tiimityöskentelyä ja hyvää työilmapiiriä sekä haluat olla osaltasi kehittämässä kauppojamme, saatat olla juuri etsimämme henkilö. Meillä olet tärkeä osa työyhteisöä ja kaupan kokonaisuutta. Arvostamme kykyä ja halua ratkaista ongelmia, toimia paineen alla ja ottaa vastuuta.

Huomioimme aiemman työkokemuksen kaupan alalta sekä ruoan parissa. Kuitenkin aiempaa työkokemusta tärkeämpää on aito halu ja innostus oppia ja kehittyä kaupan alan työhön, me koulutamme valitun henkilön työtehtäviin.

Työtehtäviin kuuluu muun muassa:

  • Asiakaspalvelu ja kassatyöskentely
  • Hyllytys ja myymäläkunnosta huolehtiminen
  • Tilaustoiminnot ja kuormanpurku
  • Pakettipalvelut
  • Veikkauksen Online pelit
  • Päivä- ja viikkokohtaiset siivoukset

Odotamme sinulta:

  • Asiakaslähtöisyyttä sekä iloista ja avointa asennetta - hymysi ei hyydy kiireen keskellä
  • Aitoa kiinnostusta kaupan alaa kohtaan, aiempi työkokemus kaupan alalta katsotaan eduksi
  • Halua kehittyä ja oppia uutta
  • Vuorovaikutustaitoja ja paineensietokykyä
  • Suunnitelmallisuutta, laatua ja nopeutta
  • Kykyä työskennellä sekä yksin että ryhmässä
  • Vastuunottokykyä sekä oma-aloitteista ja joustavaa asennetta
  • Suomen- ja ruotsin kielen taitoa ja vähintään 20-vuoden ikää
  • Mahdollisuutta työskennellä kaikkina kaupan aukioloaikoina

Pääset suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta. K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.

Tarjoamme sinulle:

  • Mukavan asiakaskunnan
  • Hyvän työilmapiirin ja loistavat työtoverit
  • Joustavan työnantajan
  • Monipuoliset työtehtävät K-kaupassa sekä vastuullisen ja itsenäisen työn
  • Mahdollisuus oppia ja kehittää omaa osaamista sekä etenemismahdollisuudet kaupan alan ammattilaiseksi
  • Henkilökuntaedut K-ryhmässä ja omissa kaupoissamme
  • Mahdollisuus tehdä tarvittaessa työvuoroja myös yrityksen toisissa toimipisteissä (K-market Kauppapuistikko, K-market Kuusilahdentie, K-market Pitsitehdas, Neste K Raastuvankatu)

Kauppa on K-ryhmän intohimo ja teemme sitä kuunnellen asiakkaitamme herkällä korvalla. Tarjoamme laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehitämme uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa kauppias Piia Hyrkäs, [email protected]. Toivomme, että lähetät vapaamuotoisen työhakemuksesi CV:n kera sähköpostitse viimeistään 31.5.2023. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

K:laisten kädenjälki näkyy päivittäin miljoonien ihmisten arjessa ja yhteiskunnassa Suomessa, pohjoismaissa ja Baltiassa: miten syömme, liikumme ja asumme vastuullisemmin nyt ja tulevaisuudessa. K:ssa saat ainutlaatuisen monipuoliset mahdollisuudet luoda omannäköisesi ura 40 000 K:laisen yhteisössä, kolmella toimialallamme, seitsemässä maassa.

K-ryhmä on valittu useasti maailman vastuullisimpien kauppojen joukkoon. Jatkuvasti uudistuva K on edelläkävijä kaupan digitalisoimisessa, kauppakohtaisten valikoimien ja digityökalujen kehittämisessä ja asiakkaan datapohjaisessa palvelemisessa. K:laisilla on käytössään alan edelläkävijän teknologiat ja -työkalut ja työkavereina alan parhaat ammattilaiset - niin kaupoissa kuin toimistoilla.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myyjä (30-37,5h/vko) K-Market Pitsitehdas, Kuusilahdentie ja Kauppapuistikko, Vaasa

Kesko Oyj Kauppiaat
Vaasa
Vaasa
Vaasa
Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 01.06.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti