Skip to main content

Myyjä/ Osastonhoitaja (30-37,5h/vko) K-Market Puistori, Helsinki

Hakuaika alkaa: 15.05.2023
Hakuaika päättyy: 19.06.2023

Nautitko asiakaspalvelusta ja erilaisten ihmisten kohtaamisesta? Oletko oma-aloitteinen ja kaupan alasta kiinnostunut? Haluamme tarjota asiakkaillemme paikkakunnan parasta asiakaspalvelua sekä ruokaratkaisuja arkeen ja juhlaan, minkä johdosta haemme reipasta myyjää vakituiseen työsuhteeseen (30-37,5h/vko) K-Market Puistoriin.

K-Market Puistori on aidosti oman kylän kauppa. Haluamme tarjota asiakkaillemme erinomaisen asiakaskokemuksen kehittämällä jatkuvasti toimintaamme. Siisteys, selkeys, sujuvuus ja laadukas palvelu ovat toimintamme lähtökohta. Olemme monipuolinen, aktiivinen ja sesongeissa vahvasti mukana oleva K-Market.

Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa. Asiakkaiden arjen helpottaminen ja laadukas palvelu ovat toimintamme keskiössä. Myyjänä tehtäviisi kuuluu muun muassa asiakaspalvelu kassalla, aktiivinen myyntityö, esillepanojen rakentaminen, tilausten tekeminen, osastojen hoitaminen, hyllysaatavuuden ja kauppakunnon varmistaminen sekä kaupan muut työt. Arvostamme vastuunottokykyä sekä tehokasta, tarkkaa ja huolellista työskentelyotetta. Meillä pääset työskentelemään oman vastuualueesi lisäksi myös kaupan kaikissa tehtävissä. Myyjänä merkityksesi asiakkaan ostoskäynnin onnistumisessa on ratkaisevan tärkeä.

Toivomme sinulta:

  • iloista ja avointa asiakaspalveluasennetta
  • oma-aloitteista ja joustavaa asennetta sekä paineensietokykyä
  • kykyä työskennellä sekä yksin että tiimissä
  • kehittymishalua ja innostusta oppia uutta
  • suomen kielen taitoa ja vähintään 18 vuoden ikää
  • aikaisempaa kokemusta kaupan alalta
  • sitoutumista yrityksen laadullisiin tavoitteisiin
  • valmiutta työskennellä kaikkina kaupan aukioloaikoina, työvuorot painottuvat aamu- ja viikonloppuvuoroihin

Kokemus tai koulutus kaupan alasta katsotaan vahvaksi eduksi, mutta ei ole pakollista, sillä koulutamme sinut tehtäviin.

Tarjoamme sinulle:

  • siistin, selkeän ja sujuvan työympäristön
  • ammattitaitoiset työkaverit
  • rennon asiallisen työilmapiirin, jossa jokainen voi olla oma itsensä
  • työn asiakaspalvelun ytimessä ja mahdollisuuden auttaa asiakasta
  • monipuolisen ja vastuullisen työn
  • mahdollisuuden kehittyä kaupan alan ammattilaiseksi
  • K-ryhmän monipuoliset henkilöstöedut ja kauppiaan tarjoamat edut, koulutukset ja etenemismahdollisuudet
  • korkean asiakastyytyväisyyden
  • aidon kyläkaupan fiiliksen sekä mahtavat asiakkaat

Kauppa on K-ryhmän intohimo ja teemme sitä kuunnellen asiakkaitamme herkällä korvalla. Tarjoamme laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehitämme uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.

K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.

Tehdään hyvä kauppa - tule K-ryhmään.

Työt alkavat kesäkuussa / sopimuksen mukaan.

Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 19.6.2023 oheisen linkin kautta. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa kauppias Jonne Kiviharju, sähköposti [email protected].

Emme valitettavasti huomioi sähköpostilla tulleita työhakemuksia rekrytointiprosessissa.

K:laisten kädenjälki näkyy päivittäin miljoonien ihmisten arjessa ja yhteiskunnassa Suomessa, pohjoismaissa ja Baltiassa: miten syömme, liikumme ja asumme vastuullisemmin nyt ja tulevaisuudessa. K:ssa saat ainutlaatuisen monipuoliset mahdollisuudet luoda omannäköisesi ura 40 000 K:laisen yhteisössä, kolmella toimialallamme, seitsemässä maassa.

K-ryhmä on valittu useasti maailman vastuullisimpien kauppojen joukkoon. Jatkuvasti uudistuva K on edelläkävijä kaupan digitalisoimisessa, kauppakohtaisten valikoimien ja digityökalujen kehittämisessä ja asiakkaan datapohjaisessa palvelemisessa. K:laisilla on käytössään alan edelläkävijän teknologiat ja -työkalut ja työkavereina alan parhaat ammattilaiset - niin kaupoissa kuin toimistoilla.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myyjä/ Osastonhoitaja (30-37,5h/vko) K-Market Puistori, Helsinki

Kesko Oyj Kauppiaat
Helsinki
Kokopäiväinen

Julkaistu 19.06.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti