Skip to main content

Myyjä (30-37,5h/vko) K-Supermarket Suomussalmi

Hakuaika alkaa: 18.09.2023
Hakuaika päättyy: 15.10.2023

Etsimme joukkoomme K-Supermarket Suomussalmelle kaupan alasta aidosti kiinnostunutta tekijää.

Nautitko asiakaspalvelusta ja erilaisten ihmisten kohtaamisesta? Haluamme tarjota asiakkaillemme paikkakunnan parasta asiakaspalvelua sekä ruokaratkaisuja arkeen ja juhlaan, minkä johdosta haemme ahkeraa myyjää reilun vuoden kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen.

Haemme työporukkaamme oikean asenteen omaavia vastuunkantajia nykyisten moniosaajien rinnalle. Myyjän tehtävissä pääset kassatyöskentelyn lisäksi tekemään tilauksia, päättämään valikoimista ja kehittämään kaupan arkea yhdessä muun henkilökuntamme kanssa. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Tärkeää huomata, että myös pullohuoneenhoito sekä kaupan, takatilojen ja lastauslaiturin siisteydestä huolehtiminen kuuluu luonnollisena osana työnkuvaasi.

Kuormamäärämme ovat ajoittain varsin suuria, minkä vuoksi hyvästä fyysisestä kunnosta on etua ja reipas työskentelyote on välttämätön. Nopeatempoinen työ, vaihtuvat sesongit ja kampanjat edellyttävät myös hyvää paineensietokykyä, järjestelmällisyyttä ja oma-aloitteisuutta.

Toivomme sinulta:

 • tehokasta ja huolellista työskentelyotetta
 • kykyä työskennellä sekä yksin että tiimissä
 • hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja
 • huolellisuutta, joustavuutta ja vastuunottokykyä
 • kehittymishalua ja innostusta oppia uutta
 • suomen kielen taitoa ja vähintään 18 vuoden ikää
 • valmiutta työskennellä kaikkina kaupan aukioloaikoina, työaika sijoittuu tehtävistä riippuen klo 6:00 ja 21:05 välille.

Palkkaus on kaupan alan TES:in mukainen ja hyvät ilta- ja viikonloppulisät tuovat mukavan lisän palkkaan. Huomioithan, että palkka määritellään toimitettujen työ- ja opintotodistusten perusteella, joten varaudu toimittamaan ne rekrytoinnin edetessä.

Tehtäviin perehdytetään, mutta edellytämme reipasta ja ratkaisukeskeistä otetta työntekoon sekä iloista palveluasennetta! Toki kokemus tai kaupan alan koulutus ovat plussaa, mutta tärkeintä on, että olet reipas, omaat iloisen asenteen ja halun kehittää itseäsi ja kauppamme toimintaa. Keskon järjestelmien osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle:

 • loistavan työympäristön ja mukavat työkaverit
 • monipuolisen ja vastuullisen työn
 • mahdollisuuden kehittyä kaupan alan ammattilaiseksi
 • K-ryhmän monipuoliset henkilöstöedut, hyvinvointi- ja liikuntaedut sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen

Työaika on 30-37,5 tuntia viikossa sopimuksen mukaan. Tehtävä on määräaikainen perhevapaan sijaisuus. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat syksyn aikana.

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi sähköpostilla viimeistään 15.10.2023 mennessä osoitteeseen [email protected]. Huomioithan että aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa kauppias Kaisa Jokiperä, [email protected].

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

K:laisten kädenjälki näkyy päivittäin miljoonien ihmisten arjessa ja yhteiskunnassa Suomessa, pohjoismaissa ja Baltiassa: miten syömme, liikumme ja asumme vastuullisemmin nyt ja tulevaisuudessa. K:ssa saat ainutlaatuisen monipuoliset mahdollisuudet luoda omannäköisesi ura 40 000 K:laisen yhteisössä, kolmella toimialallamme, seitsemässä maassa.

K-ryhmä on valittu useasti maailman vastuullisimpien kauppojen joukkoon. Jatkuvasti uudistuva K on edelläkävijä kaupan digitalisoimisessa, kauppakohtaisten valikoimien ja digityökalujen kehittämisessä ja asiakkaan datapohjaisessa palvelemisessa. K:laisilla on käytössään alan edelläkävijän teknologiat ja -työkalut ja työkavereina alan parhaat ammattilaiset - niin kaupoissa kuin toimistoilla.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen ravitsemukseen ja verojen maksamiseen, luokissa Terveys ja Yhteiskunta.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja biodiversiteettiin, luokassa Ympäristö.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myyjä (30-37,5h/vko) K-Supermarket Suomussalmi

Kesko Oyj Kauppiaat
89600 Suomussalmi
Kokopäiväinen

Julkaistu 02.10.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti