Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Myyjä (30 h/vko) K-Supermarket Sotkamo

Hakuaika alkaa: 03.01.2023
Hakuaika päättyy: 12.02.2023

Sotkamon K-Supermarket etsii työntekijöitä (väh. 30h/vko) äitiysvapaiden sijaisuuksille, mahdollisesti myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen maaliskuusta 2023 eteenpäin.

Oletko aidosti innostunut asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Haluatko työn, joka opettaa sinulle tärkeitä taitoja mielekkäissä työtehtävissä? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, rennossa ja hauskassa porukassa. Pystymme tarjoamaan työntekijöille monipuolisia työtehtäviä, jotka tekevät työpäivistä vaihtelevia ja kiinnostavia.

Haluamme innostuneen työntekijän asiakaspalveluun, kassatyöhön ja kuorman hyllytykseen huolehtimaan osaltaan siitä, että kauppakokemus Sotkamon Supermarketissa ylittää tänä kesänä asiakkaidemme odotukset. Työskentelet miellyttävässä ja perinteisessä kaupassa Sotkamon keskustassa. Kokemus tai koulutus kaupan alasta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä koulutamme sinut tehtäviisi.

Odotamme sinulta:

  • iloista asiakaspalveluasennetta
  • positiivista ja reipasta mieltä
  • kiinnostusta kaupan alaan
  • työtä pelkäämätöntä asennetta
  • vähintään 18 vuoden ikää
  • mahdollisuutta työskennellä kaupan aukioloaikoina

Työ kaupassamme opettaa asiakaspalvelutaitoja ja kehittää vastuunottokykyäsi. Pääset suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta ja osaltasi vaikuttamaan yksittäisten asiakkaiden päivään merkittävällä tavalla.

Tarjoamme sinulle:

  • monipuolisen ja vastuullisen työn
  • mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
  • hauskat ja innostavat työkaverit
  • mahdollisuuden kehittää työelämätaitojasi

Kauppa on K-ryhmän intohimo ja teemme sitä kuunnellen asiakkaitamme herkällä korvalla. Tarjoamme laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehitämme uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.

Olemme iso ja vahva ryhmä mutta tarjoamme välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. Työntekijänä pääset osaksi isoa joukkoa, jossa voit luottavaisesti kehittää osaamistasi. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa - tule K-ryhmään.

Lisätietoja tehtävästä antaa Teemu Korhonen, puh 040 865 2948.

Lähetä hakemuksesi 12.2.2023 mennessä osoitteeseen [email protected].

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

K:laisten kädenjälki näkyy päivittäin miljoonien ihmisten arjessa ja yhteiskunnassa Suomessa, pohjoismaissa ja Baltiassa: miten syömme, liikumme ja asumme vastuullisemmin nyt ja tulevaisuudessa. K:ssa saat ainutlaatuisen monipuoliset mahdollisuudet luoda omannäköisesi ura 40 000 K:laisen yhteisössä, kolmella toimialallamme, seitsemässä maassa.

K-ryhmä on valittu useasti maailman vastuullisimpien kauppojen joukkoon. Jatkuvasti uudistuva K on edelläkävijä kaupan digitalisoimisessa, kauppakohtaisten valikoimien ja digityökalujen kehittämisessä ja asiakkaan datapohjaisessa palvelemisessa. K:laisilla on käytössään alan edelläkävijän teknologiat ja -työkalut ja työkavereina alan parhaat ammattilaiset - niin kaupoissa kuin toimistoilla.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myyjä (30 h/vko) K-Supermarket Sotkamo

Kesko Oyj Kauppiaat
88600 Sotkamo
Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 13.02.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti