Skip to main content

Myyjä 5-10/vko, uuteen avattavaan Sinsay Stellaan

Rakastatko muotia ja ihmisten kanssa työskentelyä? Haluatko olla osa energistä ja hektistä työympäristöä? Nyt sinulla on siihen mahdollisuus. Hyppää mukaan LPP:n menestystarinaan!

Etsimme aktiivisia ja innokkaita myyjiä uuteen toukokuussa kauppakeskus Stellaan avattavaan Sinsayn myymälään 5 h/vko ja 10 h/vko sopimuksilla. 10 h/vko sopimukset ovat määräaikaisia 20.5.-20.10.2024 ja 5h /vko sopimukset toistaiseksi voimassaolevia työsuhteita.

Myyjänä tehtävänäsi on myydä brändiä ja tuotteita asiakkaille. On erittäin tärkeää, että nautit asiakaspalvelusta ja ihmisten kanssa työskentelystä kiireisessä työympäristössä. Myyjänä työskentelet osana tiimiä, mutta myös itsenäisesti. Toivomme, että sinulla on jo hieman aiempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä, mutta myös hyvällä asenteella pärjäät.

Tärkeimmät vastuualueesi ovat:

• Brändin ja tuotteiden myyminen asiakkaille samalla rakentaen kestäviä asiakassuhteita

• Kassatyöskentely tehokkaasti ja vastuullisesti

• Varastotiimin ja visuaalisen tiimin toiminnan tukeminen

• Yhdessä muun tiimin kanssa myymälän tulostavoitteiden saavuttaminen

Toivomme, että olet helposti lähestyttävä ja pysyt rauhallisena sekä ammattitaitoisena kiireisissäkin tilanteissa. Hyvä suomen kielen ja perustason englannin kielen taito ovat vaatimuksia tehtävässä menestymiselle. Työvuorot vaihtelevat monipuolisesti klo 06-21 välillä. Pienemmät tuntisopimukset sopivat hyvin opiskelijoillekin. Palkkaus kaupan alan työehtosopimuksen mukaan 12,12-13,76€/h, riippuen aikaisemmasta työkokemuksesta. Työt alkavat sopimuksen mukaan viimeistään toukokuun alussa perehtymällä työtehtäviin. Työsuhde solmitaan Baronan kanssa.

Innostuitko? Hae meille heti! Valintoja tehdään jo hakuaikana. Toivomme pidempiaikaista sitoutumista työhön.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si oheisesta linkistä Baronan rekrytointijärjestelmän kautta. Käsittelemme vain järjestelmän kautta tulleet hakemukset.

Hae paikkaa viimeistään 24.04.2024 20:59 mennessä.

LPP Finland Oy

Polish clothing chain LPP entered the Finnish market in 2019, opening simultaneously five clothing stores in Tripla shopping mall. The company represents such popular and recognizable brands as RESERVED, CROPP, HOUSE, MOHITO and SiNSAY. Today LPP SA sells their own clothing brands in more than 20 countries over Europe, Asia and the Middle East. For more information please visit LPP’s website.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona luo uramahdollisuuksia Suomessa tai kansainvälisesti asiakaspalvelun ja myynnin työtehtävissä. Tarjoamme monipuolisesti työtehtäviä sekä vasta-alkajille että kokeneemmille konkareille. Avullamme työntekijä voi kehittää uraansa yksilöllisesti siihen suuntaan, jonka hän valitsee. Hoidamme työsuhteet laadukkaasti ja pidämme osaajistamme huolta. Meillä työt joustavat elämän rinnalla. Baronalaiset tunnetaan ratkaisukeskeisestä ja hätkähtämättömästä asenteesta sekä hyvästä yhteishengestä – tervetuloa joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myyjä 5-10/vko, uuteen avattavaan Sinsay Stellaan

LPP Finland Oy
Mikkeli
Osa-aikainen ja tuntityö, Vakituinen

Julkaistu 10.04.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti